Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Yeni iPhone 5 ve Özellikleri: iPhone 5'ler, 14 Eylül'de sipariş verilebilecek ve 21 Eylül'de piyasaya sürülecek. Satışa sunulan ilk ülkeler İngiltere, Kanada, ABD, Fransa, Singapur, Hong Kong, Almanya ve Avustralya olacak. iPhone ve iPad'lere iOS 6 ise 19 Eylül tarihinde gelecek. Kullanıcılar cihazlarını bu tarihte güncelleyebilecekler. İşte yeni iPhone 5'in özellikleri: iPhone 5'in ekran genişliği beklenildiği üzere 3.5 inçten 4 inçe çıkarıldı. 6 işlemci kullanan iPhone 5, önceki sürümlere göre 2 kat daha hızlı çalışıyor. iPhone 4 ve 4S'lere göre %20 oranında daha hafif ve daha ince yapıda. iOS 6 ile birlikte e-postalarda da VIP dönemi başladı. Kullanıcılara istediği kişilerden e-posta geldiği zaman tıpkı facebook, twitter vb. uygulamalarda olduğu gibi bildirim gönderilecek. iPhone 3G hariç tüm cihazlarda bu özellik olacak. Ayrıca iOS 6 ile birlikte Passbook özelliği ile de tanışacak olan kullanıcılar bu özellikle sayesinde sinema bileti, hediye vb. şeyleri iPhonelarıyla alabilecekler. Bu arada güzel bir haber; İphone 5, eski sürüm iPhone'ların da fiyatları düşürmeye başladı. Ağırlık: 112 gr. Ekran Çözünürlüğü: 1136x640 Kamera: 8 megapiksel Renk: Siyah, beyaz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2012 iPhone 5 nihayet piyasaya sürüldü ve kullanıcılar bu telefonu deneyimleyerek olumlu olumsuz özelliklerini de birbiri ardına sıralamaya başladılar bile. En sık dile getirilen sorun ise iPhone 5'in kolayca çizilmesi... Apple, cihazın kasasının alüminyum metal olmasından dolayı bu çizilmelerin normal olduğunu ifade etmiş.. Amerika'da 3 günde 5 milyon gibi satış rakamına ulaşan iPhone 5 birçok mağazada tükenmiş durumda... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 ben teknoloji patlamasi yapmalarini bekliyodum acikcasi ama makul bi ilerleme kaydetmisler ... iphone 6 ya bakicaz artik .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Apple, iPhone lar için yeni bir güncelleme yayınlamış. Bu güncellemeyle aşırı ısınma sorunu ve şarj sorunu ortadan kalakacakmış. Hadi yapın gari... Apple'ın iOS 6.1.1 güncelleştirmesi yerine yenisi olan 6.1.2 güncelleştirme paketi sayesinde kullanıcıların şarj sorunu ortadan kalkacak.Bunun dışında önceki güncelleştirmenin neden olduğu aşırı ısınma sorunu da bu son yamayla düzelmiş olacak. Böyle bişi işte: Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 IOS son çırpınışlarını veriyor diye düşünüyorum ben... Devam olarak ancak 2 telefon daha çıkartırlar sonrasında hüsran. Aslında Apple'ın taktiği çok belli her modelde 1 ya da 2 özellik ekleyip sunuyorlar. Hop 5 ay sonra yenisi... Bakın ilk çıkan Iphone ile son çıkan model arasında pek fark yok... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Zaten ben şahsen iPhone almam... Android kullanmaya başlamazsa artık Nokia da almam. Ericson, Samsung şu an bence telefon piyasasının en iyi markaları... Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Ben Android'i hiçbir şeye değişmem... Samsung iyidir özellikle son modelleriyle patlama yaptı. Nokia ne kullanırsa kullansın sağlamlığından ötürü asla bitmeyecek bir şirket ama pes edip Android'i seçeceklerdir. Sony ise pek sevemediğim bir marka ama Motorola (özellikle Droid 2) harikadır. Bütün güncel sürümleri anında alır falan süperdir yani... Alıntı
Φ kurtulus01 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 Devir android devri. iphone aynı ürünleri piyasaya sürüp duruyor anca boyutunu değiştiriyor Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2013 Kesinlikle Iphone en fazla 2 model daha cikartir diye dusunuyorum. Baska bir soluk arayacaklardir belki baska bir isletim sistemi bu isler belli olmaz Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2013 Admin Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2013 Kesinlikle Iphone en fazla 2 model daha cikartir diye dusunuyorum. Baska bir soluk arayacaklardir belki baska bir isletim sistemi bu isler belli olmaz Apple bunu hep yapıyor... Herkes ortadan kalkacak diye bakarken bir şekilde geri dönüyor ve ortalık gene toz duman... bekle gor derim 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2013 Apple bunu hep yapıyor... Herkes ortadan kalkacak diye bakarken bir şekilde geri dönüyor ve ortalık gene toz duman... bekle gor derim Bana da öyle görünüyor... Alıntı
Φ artrock Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2013 arkadaşım kullanıyor 4s den pek farkı yokmuş aslında sadece biraz daha hızlı ve aktif. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.