Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Bugün.......... 08.01.2008 saat.........10:58 yarını çok güzel gösterecek.........,, Sevgili günlük,bu manken gibi zeyno var ya, beni yiyip bitirdi. lan bir gece takılsam şu zeynoyla duyan olur mu acep................?? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 herkes çıldırmış olmalı.. tatlı çocuk ben seni tanıyorum.. geçmiş olsun bu arada .. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Sevgili günlük neden yaşıyoruz amacımız ne hiç bilmiyorum bazen çok sıkılıyorum bu hayattan her şey yalan şu dünyada Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Sevgili günlük,bu manken gibi zeyno var ya, beni yiyip bitirdi. lan bir gece takılsam şu zeynoyla duyan olur mu acep................?? sevgili günlük yukarda adı geçen zeyno inş. ben değilimdir ne o öle bir gece takılsam felan fişman hıhhh Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 herkes çıldırmış olmalı.. tatlı çocuk ben seni tanıyorum.. geçmiş olsun bu arada .. çıldırmak ne demek teyze.......?? Tanıdığını mı sanıyorsun beni......? ah canım benim.....,,, Yanılıyorsunuz......,,, seni tanıyorum lafını devamlı soruyorlar bana..sen şusun sen busun.....,, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 sevgili günlük sana artık sevgil aylık diyeceğim çünkü ayda bir anca yazabiliyorummm öptümmm ve yukardaki ben seni tanımıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 hayatınız boyunca da kimseyi tanıyamayacaksınız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 hayatınız boyunca da kimseyi tanıyamayacaksınız noolldduuu yarana mı bastım güzel çocukk en son seni tanıyabilrim ya da şimdi ilk seni tanır senin en son tanıyacağın olabilirim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 noolldduuu yarana mı bastım güzel çocukk en son seni tanıyabilrim ya da şimdi ilk seni tanır senin en son tanıyacağın olabilirim internet sitelerinde , "kimseye sataşma canım "diye bana kızan kadınların başka erkeklere bu kadar kolay sataşma hakları olduğunu zannetmiyorum, sadece arkadaşa yardım ettim, hepsi bu, ayrıca benim yaram bir gün senin yaran da olabilir bu kadar emin olma Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 sevgili arasıralık, godzillayı takip ettim yol buraya çıktı bişey diyeceğim yoktu valla öylesine uğradım... ayrıca ben seni tanıyorum yukardaki (godzilla) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 hayat bir oyun, başka birşey değil Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 hep kardeşiz bende hepinizi tanıyorum.. ayrıca sevgili günlük bu günlüğün sayfaları artık beyaz değil mi yaw bana gri gibi gözüktüde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 internet sitelerinde , "kimseye sataşma canım "diye bana kızan kadınların başka erkeklere bu kadar kolay sataşma hakları olduğunu zannetmiyorum, sadece arkadaşa yardım ettim, hepsi bu, ayrıca benim yaram bir gün senin yaran da olabilir bu kadar emin olma olur canım ben deşmeyim daha fazla sonra kötü olur Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 olur canım ben deşmeyim daha fazla sonra kötü olur neresi kötü olur? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 sevgili arasıralık, godzillayı takip ettim yol buraya çıktı bişey diyeceğim yoktu valla öylesine uğradım... ayrıca ben seni tanıyorum yukardaki (godzilla) kesinlikle bende seni tanıyorummmmm sardunyaammmmmmm özlemişimmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 çıldırmak ne demek teyze.......?? Tanıdığını mı sanıyorsun beni......? ah canım benim.....,,, Yanılıyorsunuz......,,, seni tanıyorum lafını devamlı soruyorlar bana..sen şusun sen busun.....,, çıldırmak çocuum sen demek.. yo sanmıyorum.. dimek yanılıyorum valla oda senin sorunun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 kesinlikle bende seni tanıyorummmmm sardunyaammmmmmm özlemişimmmm bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 sevgili günlük, kendimde acayip bi değişiklik hissettim.. artık herşeye çok çabuk sinirleniyorum ve hiçbirşeye moralim bozulmuyor. evet bozulmuyo..mesela eskiyi düşünmek istiyorum kendimi denemek için ama inanın düşünemiyorum..artık moralim bozulmuyo yuppyyyyyyy Galiba ben körerdim , yada vurdum duymaz oldum bilmiyorum.. nebiçim günlüksün arada bi cevap versen olmazmı hadi kendine ii bak günlük seni kötü kullanmalarına izin verme Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Sevgili günlük,günler ve günlükçüler........,,,Bazı insanlar kendini faklı görür. Sıradışı oluşunun...? ve faklılığının.....? farkındalığıyla gururludur nedense..? Hayatta yaşadığı her şey muhakkak bir takım işaretler ve özellikler eşliğinde ona sunulmuştur. Öylesine başına gelen bir şey yoktur. Kendince * sanal bir kişilik yaratıp aslında öyle olmayan kendini de buna uydurma çabasında boğuşur durur. Çünkü buralarda,etrafımda bu vasıflarda insan sayısının gün geçtikçe arttığını gözlemliyorum. Bana rahatsızlık vermiyorlar gerçi sadece keyifli keyifli güldürüyorlar. Bunlar kendi kendini yok etme sureci içerisine girmişlerdir... Allah bu * alemde kimseyi adam etmesin.............,,,,, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 sevgili günlük zaman akıp gidiyor 2008 gelmiş günler geçiyor ama ben.....offfffff Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Sevgili günlük İnsana insan olduğu için değer vermeyi öğretmişlerdi bize..ama büyüdükçe gördük ki öyle değilmiş.. Kaçak oynayandan..binbirmaske takıp sağa sola sataşandan..kendi kirlenmişliğini yanındakine bulaştırmaktan zevk alandan..saygıdan bi haber..hırslarına bencilliklerine kapılıp gitmiş olanlardan.. fırsat bulupta önümüzü göremez hale gelmişiz.. Ee ne diyelim gerçeğin ta kendisi elbet bir gün çarpar yüzlerine de.. dilinde iğne dolaşanlar önce kendini düzeltir.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 sevgili günlük, tırinto proforitti gorsomo tamam mı. forkodiosis polorma vinti. akilogtrastiritortofomulosion duracizop. how maç iz tis.vat iz tis. it iz e pesıl. krogotremun floretremun martkid vurksten. opulart er biklist kipomeyuj le le le le leeeeee.. ondan sonra uftre ploten aybolkve decanubska vintu vintu vintu vintu. öyle yani... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 bravo ordis o nece ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 sevgili günlük bugün içimdeanlatılması zor bi sevinç var. kalbim çıkıcak yerinden neennnnnnnn????? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Odris Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 bravo ordis o nece ? söylememmmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.