Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Atmasyon değil tamamen bilimsel benim yorumlarım cnm Git araştır ve öyle gel karşıma Hafif çatlak mıdır nedir anlayamadım ki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 hıı son depremlerden sonra biras çatladı kısım dellendirme beni sen bunlara bilimsel mi diyosun neymiş ürya da otogar- garaj görünce ösel hayatta düsenli olmak gerekirmiş, ''sabah kalkınca yataklarınızı toplayın,evi dağıtmayın,yerleri süpürün,çayı demleyin'' diye bir yorum olabiler mi kamyon gördüysen evde ki çöpü boşaltıcakmışsın falan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Kısım önce bilimsel yorumlar yapıyorum sonra maksat muhabbet olsun gülünçlerine gitsin diye asıcık espirik yapıom Do you under stand me ( Sen şimdi bu cümle içinde Google a başvurursun ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Çok afedersin Zeynepcim ne için o kadar uğraşmıştın da ağladın Dün geceki rüyana gelince Finallerim başlıyor dedin , bu rüyanı ona bağlıyorum ( Ben nereye istersem oraya bağlaram ) Neyse rüyada taksi görmek bir arkadaşınızn size büyük bir sırrını emanet edeceğine işarettir..Bu rüyanda gördüğün arkadaşında olabilir..Ama sen yinede sabırla bekle olar mı arkadaşının suratına bön bön bakıp eee ne zaman emanet edecen bana o sırrı demek sakın Rüyada otobüs ise, uzun zamandır görüşemediğin eski dostlarınla görüşeceğine işarettir..Fakat sen otobüsü kaçırdığın ve o otobüsü hiç göremediğin için ne yorum yapacağımı bilemiyorum Otogar- Garaj görmek, özel hayatta da düzen demektir..Düsenli olun evladım,sabah kalkınca yataklarını toplayın,evi dağıtmayın,yerleri süpürün,çayı demleyin Rüyada kamyon görmek biraz sıkıntıya işarettir..Çöp kamyonu görmek neye işarettir sülemem gerek yuk herhalde.. Evdeki çöpü boşaltın Umarı yardım olabilmişimdir hımmmm... ben bavul hazırlamak ve onları taşımak için çok uğraşmıştım mutfaktada dolu çöp varmış rüyama bile girdiler düzen mi bu aralar pek düzensiz bir hayat yaşıyorum ödevler...finaller... mine senin yorumunda çok güzel bavullarım çok ağırdı çok zor taşıdım onları Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 hımmmm... ben bavul hazırlamak ve onları taşımak için çok uğraşmıştım mutfaktada dolu çöp varmış rüyama bile girdiler düzen mi bu aralar pek düzensiz bir hayat yaşıyorum ödevler...finaller... mine senin yorumunda çok güzel bavullarım çok ağırdı çok zor taşıdım onları Gördün mü kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Do you under stand me ( Sen şimdi bu cümle içinde Google a başvurursun ) yuk bunu biliyorum mine senin yorumunda çok güzel bavullarım çok ağırdı çok zor taşıdım onları bavulun içi doluysa yakında hayırlı bir yolculuğa çıkacan demektir seynepcim Gördün mü kankim hee gördüm nolcek Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 bende bi rüya gördüm bu gece...bi tane altın zincir buluyorum ama baya kalın ve ağır bişi up uzun hemen bizim yanımızda kuyumcu cemil abiye götürüyom zinciri tartacağına kokluyo ve "evet bu gerçek altın 40 milyar eder diyo" sonra zinciri elime alıyom bi bakıyom böle çamura bulaşmış gibi sonra diyom ki neden böyle oldu oda "altın bugün değer kaybetti biraz ondan olabilir" diyo ve uyanıyom... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 prf. dr. gece yağmuru nasıl yorumlıycak erbayın rüyasını az sonra Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 bende bi rüya gördüm bu gece...bi tane altın zincir buluyorum ama baya kalın ve ağır bişi up uzun hemen bizim yanımızda kuyumcu cemil abiye götürüyom zinciri tartacağına kokluyo ve "evet bu gerçek altın 40 milyar eder diyo" , sonra zinciri elime alıyom bi bakıyom böle çamura bulaşmış gibi sonra diyom ki neden böyle oldu oda "altın bugün değer kaybetti biraz ondan olabilir" diyo , ve uyanıyom... Allah'tan uyanmışsın Erbayım yuksam altının başına daha neler gelirdi Rüyada altın görmek birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir.. Görüşelim bi ara Erbay Rüyasında kuyumcu gören insanın sahtekarlık ve yalancılıkla karşılaşılacağına işarettir. Bu rüya aynı zamanda ilme, doğru yola, evlada ve evlenmeye yorumlanır. Artık mürvetini görürüs demi Çamur ise,hep kötüye yorumlanan rüyalardandır. Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına ve halen bazı hatalı işlerin içinde olduğunuza yorumlanır. Bu çamur balçıksa sıkıntı artacaktır. Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir Bulduğun altına dikkat et elinden düşürme Şaka bi yana hayırlara vesile olsun Erbayım... Hayır diyelim hayır olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 hııım yani bu yorumdan şunu çıkartabiliriz her an herşey olabilü... yorumuna sağlık yağmur tişikkür ederim...eğer milli piyango çıkarsa ilk seni görcem... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 O zaman Polatıda yanına al gel Erbay Reca ederim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 oda bi rüya görmüş ama daha sonra söyliycez şu anda bu akşam ki bölümün vtr sini izliyoz... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 erbayum bu üryayı gördüğünde üserinde yorgan olduğuna emin misin yani yorgan üstünden düşmüş felan olabiler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Kankim o benim sloganım sloganlarımı çalma nütfen Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 ya bu gece rüyamda çok tatlı bebek vardı kucağımda ve ben onu öpmeye doyamadım bitürlü..sonra bi kalabalığın içine girdim, ama kocaman bi gergedan bir uçak kadar büyüktü ödüm koptumillet gergedanı kafasının önündeki boynuzdan iple bağlamış onu durdurmaya çalışıyodu..sonra 2 adam kardeşimi öldürmek istiolardı..çok korktum:( Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 bebek hayatında yeni bir şeyin olacagına işaret yeşil su helede sevmişsin daha güzel gergedanı iple baglamalrı birilernin sana yardımcı olacagını gösteriyor Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 hadi yaa teşekkür ederim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 yaw ben yine çamura bulaşmış para gördüm... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Sevgili Güsin abla, Tam olarak rüyamda ne gördüğümü hatırlamamakla beraber, aşırı su içtiğimi hatırlıorum Bilirsin büyük kola turka bardakları var ya onunla arka arkaya 10-15 bardak içtim Derdim neydi bilmiorum Kestane kebap acele cevap.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 güzine gerenk yok ama nati sen üstün açık yatmışsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 yaw ben yine çamura bulaşmış para gördüm... Erbay bu defa kesin zengin olacaz pardon olacaksın yani Sevgili Güsin abla, Tam olarak rüyamda ne gördüğümü hatırlamamakla beraber, aşırı su içtiğimi hatırlıorum , Bilirsin büyük kola turka bardakları var ya onunla arka arkaya 10-15 bardak içtim , Derdim neydi bilmiorum Kestane kebap acele cevap.. Kendin gibi rüyalarında tuhaf natiii Cnm sende nasıl bir insan anatomisi var çösebilmiş değilim ( zira o bardakla 10-15 bardak su içmen bir insan anatomisi ile çelişkiye girer zaten ) Sana bi tavsiye yatmadan önce çeres,kavurma,ciğer kebap,kuru fasulye gibi içini yakacak şeyler yime olar mı evladım Bu arada ben senin derdini biliyorum Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Rüya görmeyeli ne kadar uzun zaman oldu bilmiyorum,yada görüyorum hatırlamıyorum gerçi rüya görecek kadar uyuduğumuda sanmıyorum malum bu aralar ciddi uykusuzluk problemim var Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Egsos açık yatmadım. Bazen açılıo ama örtüorum Kendin gibi rüyalarında tuhaf natiii Cnm sende nasıl bir insan anatomisi var çösebilmiş değilim ( zira o bardakla 10-15 bardak su içmen bir insan anatomisi ile çelişkiye girer zaten ) Sana bi tavsiye yatmadan önce çeres,kavurma,ciğer kebap,kuru fasulye gibi içini yakacak şeyler yime olar mı evladım Bu arada ben senin derdini biliyorum Koptum bu arada Allah cezanı vermesin senin Bende anlamadım nasıl içtim o kadar bardak suyu Yatmadan önce öle şeyler yemiorum zaten Neymiş derdim Hee bi de sürekli bebek görüorum, benim bebegim oluo nasıl oluo onu da bilmiorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Nati Allah benim cezamı seni başıma musallat ederek vermiş zaten Ha birde kankim vardı Sürekli bebek görmen tamamen kankimin bebeğine odaklanmış olmandır cnm Kıs bu kadar takma kafana bu bebeğin kivresi sen olamassın Çünküm nasip olursa bebek kız olcekkk Git adam akıllı rüyalar gör Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.