Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 183
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hıı son depremlerden sonra biras çatladı <_< kısım dellendirme beni :angry: sen bunlara bilimsel mi diyosun <_< neymiş ürya da otogar- garaj görünce ösel hayatta düsenli olmak gerekirmiş, ''sabah kalkınca yataklarınızı toplayın,evi dağıtmayın,yerleri süpürün,çayı demleyin'' diye bir yorum olabiler mi <_<

kamyon gördüysen evde ki çöpü boşaltıcakmışsın falan <_<:P:lol::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
Çok afedersin Zeynepcim ne için o kadar uğraşmıştın da ağladın

Dün geceki rüyana gelince

Finallerim başlıyor dedin , bu rüyanı ona bağlıyorum ( Ben nereye istersem oraya bağlaram ) Neyse rüyada taksi görmek bir arkadaşınızn size büyük bir sırrını emanet edeceğine işarettir..Bu rüyanda gördüğün arkadaşında olabilir..Ama sen yinede sabırla bekle olar mı arkadaşının suratına bön bön bakıp eee ne zaman emanet edecen bana o sırrı demek sakın :huh::w00t:

Rüyada otobüs ise, uzun zamandır görüşemediğin eski dostlarınla görüşeceğine işarettir..Fakat sen otobüsü kaçırdığın ve o otobüsü hiç göremediğin için ne yorum yapacağımı bilemiyorum

Otogar- Garaj görmek, özel hayatta da düzen demektir..Düsenli olun evladım,sabah kalkınca yataklarını toplayın,evi dağıtmayın,yerleri süpürün,çayı demleyin

Rüyada kamyon görmek biraz sıkıntıya işarettir..Çöp kamyonu görmek neye işarettir sülemem gerek yuk herhalde.. Evdeki çöpü boşaltın

Umarı yardım olabilmişimdir :grin:

hımmmm... ben bavul hazırlamak ve onları taşımak için çok uğraşmıştım :getlost:

mutfaktada dolu çöp varmış :w00t: rüyama bile girdiler :P

düzen mi :huh: bu aralar pek düzensiz bir hayat yaşıyorum ödevler...finaller... :(

mine senin yorumunda çok güzel bavullarım çok ağırdı çok zor taşıdım onları :(

Gönderi tarihi:
hımmmm... ben bavul hazırlamak ve onları taşımak için çok uğraşmıştım

mutfaktada dolu çöp varmış :w00t: rüyama bile girdiler :P

düzen mi :huh: bu aralar pek düzensiz bir hayat yaşıyorum ödevler...finaller...

mine senin yorumunda çok güzel bavullarım çok ağırdı çok zor taşıdım onları :(

Gördün mü kankim <_<:P

Gönderi tarihi:
Do you under stand me ( Sen şimdi bu cümle içinde Google a başvurursun )
:P yuk bunu biliyorum <_<

mine senin yorumunda çok güzel bavullarım çok ağırdı çok zor taşıdım onları

bavulun içi doluysa yakında hayırlı bir yolculuğa çıkacan demektir seynepcim -_-

Gördün mü kankim

hee gördüm nolcek <_<:P

Gönderi tarihi:

bende bi rüya gördüm bu gece...bi tane altın zincir buluyorum ama baya kalın ve ağır bişi up uzun hemen bizim yanımızda kuyumcu cemil abiye götürüyom zinciri tartacağına kokluyo :huh: ve "evet bu gerçek altın 40 milyar eder diyo" :w00t: sonra zinciri elime alıyom bi bakıyom böle çamura bulaşmış gibi sonra diyom ki neden böyle oldu oda "altın bugün değer kaybetti biraz ondan olabilir" diyo :wassat: ve uyanıyom... :wassat:

Gönderi tarihi:
bende bi rüya gördüm bu gece...bi tane altın zincir buluyorum ama baya kalın ve ağır bişi up uzun hemen bizim yanımızda kuyumcu cemil abiye götürüyom zinciri tartacağına kokluyo ve "evet bu gerçek altın 40 milyar eder diyo" , sonra zinciri elime alıyom bi bakıyom böle çamura bulaşmış gibi sonra diyom ki neden böyle oldu oda "altın bugün değer kaybetti biraz ondan olabilir" diyo , ve uyanıyom...

Allah'tan uyanmışsın Erbayım yuksam altının başına daha neler gelirdi :lol:

Rüyada altın görmek birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir.. Görüşelim bi ara Erbay :w00t:

Rüyasında kuyumcu gören insanın sahtekarlık ve yalancılıkla karşılaşılacağına işarettir. Bu rüya aynı zamanda ilme, doğru yola, evlada ve evlenmeye yorumlanır. Artık mürvetini görürüs demi :D

Çamur ise,hep kötüye yorumlanan rüyalardandır. Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına ve halen bazı hatalı işlerin içinde olduğunuza yorumlanır. Bu çamur balçıksa sıkıntı artacaktır. Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir :( Bulduğun altına dikkat et elinden düşürme :angry::lol:

Şaka bi yana hayırlara vesile olsun Erbayım... Hayır diyelim hayır olsun :)

Gönderi tarihi:

hııım :catikkas: yani bu yorumdan şunu çıkartabiliriz her an herşey olabilü... :lol: yorumuna sağlık yağmur tişikkür ederim...eğer milli piyango çıkarsa ilk seni görcem... :lol:

Gönderi tarihi:

ya bu gece rüyamda çok tatlı bebek vardı kucağımda ve ben onu öpmeye doyamadım bitürlü..sonra bi kalabalığın içine girdim, ama kocaman bi gergedan bir uçak kadar büyüktü ödüm koptumillet gergedanı kafasının önündeki boynuzdan iple bağlamış onu durdurmaya çalışıyodu..sonra 2 adam kardeşimi öldürmek istiolardı..çok korktum:(

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili Güsin abla,

Tam olarak rüyamda ne gördüğümü hatırlamamakla beraber, aşırı su içtiğimi hatırlıorum :unsure: Bilirsin büyük kola turka bardakları var ya onunla arka arkaya 10-15 bardak içtim :unsure: Derdim neydi bilmiorum :huh:

Kestane kebap acele cevap..

Gönderi tarihi:
yaw ben yine çamura bulaşmış para gördüm...

Erbay bu defa kesin zengin olacaz pardon olacaksın yani :huh::lol:

Sevgili Güsin abla,

Tam olarak rüyamda ne gördüğümü hatırlamamakla beraber, aşırı su içtiğimi hatırlıorum , Bilirsin büyük kola turka bardakları var ya onunla arka arkaya 10-15 bardak içtim , Derdim neydi bilmiorum

Kestane kebap acele cevap..

Kendin gibi rüyalarında tuhaf natiii <_<:lol:

Cnm sende nasıl bir insan anatomisi var çösebilmiş değilim ( zira o bardakla 10-15 bardak su içmen bir insan anatomisi ile çelişkiye girer zaten :lol: )

Sana bi tavsiye yatmadan önce çeres,kavurma,ciğer kebap,kuru fasulye gibi içini yakacak şeyler yime olar mı evladım -_-:lol: Bu arada ben senin derdini biliyorum <_<:lol:

Gönderi tarihi:

Rüya görmeyeli ne kadar uzun zaman oldu bilmiyorum,yada görüyorum hatırlamıyorum :unsure: gerçi rüya görecek kadar uyuduğumuda sanmıyorum malum bu aralar ciddi uykusuzluk problemim var :blink:

Gönderi tarihi:

Egsos açık yatmadım. -_- Bazen açılıo ama örtüorum :lol:

Kendin gibi rüyalarında tuhaf natiii

Cnm sende nasıl bir insan anatomisi var çösebilmiş değilim ( zira o bardakla 10-15 bardak su içmen bir insan anatomisi ile çelişkiye girer zaten )

Sana bi tavsiye yatmadan önce çeres,kavurma,ciğer kebap,kuru fasulye gibi içini yakacak şeyler yime olar mı evladım Bu arada ben senin derdini biliyorum

Koptum bu arada :lol: Allah cezanı vermesin senin :w00t: Bende anlamadım nasıl içtim o kadar bardak suyu :unsure: Yatmadan önce öle şeyler yemiorum zaten <_< Neymiş derdim :shifty:-_-

Hee bi de sürekli bebek görüorum, benim bebegim oluo nasıl oluo onu da bilmiorum :lol::unsure:

Gönderi tarihi:

Nati Allah benim cezamı seni başıma musallat ederek vermiş zaten <_< Ha birde kankim vardı <_<:w00t::hug:

Sürekli bebek görmen tamamen kankimin bebeğine odaklanmış olmandır cnm -_- Kıs bu kadar takma kafana bu bebeğin kivresi sen olamassın :( Çünküm nasip olursa bebek kız olcekkk :w00t:

Git adam akıllı rüyalar gör :angry:-_-:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.