Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kankim sana sahmet bana hürmet birde şu benim rüyayı bi yorumlayıver rüyamda, erkek kardeşim kız arkadaşını annemle tanıştırıyordu ve mayısta nişanlanmak istediklerini söylüyorlardı. kankitom kardeşim daha üniv. de okuyo kıss daha mezun bilem olmadı, ayrıca annemde, bende kızı hiç beğenmedik Kıs kankim bu sadece bi rüya bende bi rüya yorumlayıcısıyım Sankim ordan bakılınca Ünv. rektörü gibim mi gösüküyom Kardeşini hemen mesun edeyim Kıskanç ve geçimsis görümce örneği sergiliyorsun kankim çok ayıp Neyse rüyana gelince Kardeşin için bir iş kapısı açılabilir cnm... Hiç beklemediği bir iş teklifi alabilir...Mezun olmadı daha deme sakın Biliyos herhalde ama olabilir diyos Kıs yuksam bu rüya gerçek olmasın Düğünü ne zaman yaparsınıs artıkın kankim Kıs niye beğenmediniski kıscağısı siz Yuksam senden daha mı casgırdı Kankim canımbenim Ökkeşlerin başı kankim Gece yorganı iyice ört üstüne,pencereye yakın uyuma,yatmadan önce abur cubur tatlşı falan bişeyler yeme Böyle rüyalar görüp karşıma çıkma Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Kıs kankim bu sadece bi rüya bende bi rüya yorumlayıcısıyım Sankim ordan bakılınca Ünv. rektörü gibim mi gösüküyom Kardeşini hemen mesun edeyim Kıskanç ve geçimsis görümce örneği sergiliyorsun kankim çok ayıp Neyse rüyana gelince Kardeşin için bir iş kapısı açılabilir cnm... Hiç beklemediği bir iş teklifi alabilir...Mezun olmadı daha deme sakın Biliyos herhalde ama olabilir diyos Kıs yuksam bu rüya gerçek olmasın Düğünü ne zaman yaparsınıs artıkın kankim Kıs niye beğenmediniski kıscağısı siz Yuksam senden daha mı casgırdı Kankim canımbenim Ökkeşlerin başı kankim Gece yorganı iyice ört üstüne,pencereye yakın uyuma,yatmadan önce abur cubur tatlşı falan bişeyler yeme Böyle rüyalar görüp karşıma çıkma kıss kankim önce bi okulunu bitirsin, askerliğini yapsın, işini bi bulsun da sonra evlendiriris düğünü ne saman mı yaparıs bu yaza inşallah sende mi gelcen kısı niye beğenmedik orasını hatırlamıyorum ama aklımda sadece beğenmediğimiz kalmış olar kankim tavsiyelerini dinlerim çatlak yaaaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Kıs o zamana kadar bu çocuğun beşisi olur kıs Kıs çocuğun saadetine engel olmayın derim ben Yaza mı yapıyonus kankim iyi Gelebilir miyim bilmyiyorum ama bakarıs cnm Kanki sözü dinlemen çok hoşuma gitti Çatlakta sensin bu arada Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Sevgili Gönüldaşım Gloriamında dediği gibi rüya da ölmüş birini görmek hayra yorulur..Ölmüş birini görmek yaşayan birinden bi haber alacağına delalettir..Eğer ölmüş kişi rüyanda hiç konuşmamışsa gerçektende onun ruhu gelmiştir derler Peki kimler derler Bilmiyorum öyle işte Ünlü birini rüyada görmek neye delalettir diye soracak olursan Ki hala da sormaktasın sanırım Dur biras zaman zaman kazanayım ben en iyisi Ünlü birini görmek yüksek kademeden bi haber alacağına,Akademik kariyeri olan bir topluma gireceğine yada buna benzer bişey gibi bişey işte Gözünden öpmesi ise ; uzun zamandır görüşmediğin yada hasret kaldığın birine kavuşacağına,hasretle sarılıp gözlerinden öpeceğine işarettir...Bu arada ''Gözlerimden öpme ayrılık derdin,Gözlerinden öpmedim ayrılmadık mı '' bi şarkı sözü geldi aklıma çok içlendim Rüyanda Ahmet Kaya'yı görmek ise tamamen bilinç altından gelen bişeydir diye düşünüyorum..Yani yakın zaman içerisinde onunla ilgili bir şarkı,haber vs gibi bazı olaylardan yola çıkarak bilinç altına yerleşik bir hayat sürdürmüş olabilirler Gönüldaşım sen her ne kadar da şarkı falan dinlemedim,hatırlamadım desemde durum bundan ibarettir Zannımca öyledir gibime geliyor Öte tarafa derken neyi kasttetiniz sevgili gönüldaşım Böyle hurafe şeylere inanmayınız,başına beyaz çarşaf geçirmiş hayaletlere kanmayınız lütfen Sizede küçük küçük tavsiyelerde bulunayım sevgili gönüldaşım...Malum havalar soğuk artık...Pencerenizi sıkı sıkı kapayınız ve üserinisi iyice örtünüz Pc başında uyuklamayınız Aaaaaaa ben tşk ederim canım gönüldaşım Canım benim zaman ayırmış ve rüyamı hayra yorumlamış tavsiyelerine uyacağım şüphen olmasın bir detay adam rüyamda konuştu ben gidiyorum dedi uzanıp gözlerimden öptü sonra kuzenime dönüp siz bana bişey söyleyecekmisiniz diye sordu oda sert bir uslupla sizin gibi vatana ihanet edenlere söyleyecek sözüm yok diyor o da neden beni her yerde rencide ediyorsun deyip yanında ki kalabalıkla uzaklaşıp gidiyor.. Ama yorum hoşuma gitti sahi gönüldaşım sen ne burcusun?? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 İkizler burcuyuım gönüldaşım Beğenmene sevindim..Hayra çıkar inşallah Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Kıs o zamana kadar bu çocuğun beşisi olur kıs Kıs çocuğun saadetine engel olmayın derim ben Yaza mı yapıyonus kankim iyi Gelebilir miyim bilmyiyorum ama bakarıs cnm Kanki sözü dinlemen çok hoşuma gitti Çatlakta sensin bu arada kıss ne saadetinden bahsediyosun o kıss kardeşimi perişan ederdi mutlaka gelmeye çalış olar mı kankitom ortak paydada buluşalım kankitom: ikimizde çatlağıs zannımca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Zannımca bana da öyle geliyo kankim Kıs nerden biliyon kısı sadece rüyanda gördün Belkim iyi biridir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 yuk yuk yüzünde meymenet yuktu o kısın kıss kankitom gerçekten böyle bişi varmış gibim kendimi çok fettan gördüm yahuuuu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Zaten gerçek hayatta da böylesin sen kankim neden şaşırdınki Bence bi tanıyalım derim kısı kankim hemen ön yargılı olma Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 saol kankim kıss kankitom tanımak için artık çok geç bi daha nerden bulcas o kısı neyse Allah yolunu açık etsin kimse o Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Kankim git Allah aşkına düsgün mantıklı rüyalar gör gel Kıs senin rüyaların bile adama cinnet getirtiyo kıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 olar kankitom bir daha ki sefere daha dikkatli olurum Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Kötü bir görümcelik sezdim gönüldaşım bu mineden boşuna dememişler görümce görünmez bela rüyada böyle tepki verirse bir insan gerçeğini düşünmek bile istemiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Eferim benim güsel ve bir o kadar da ökkeş kankim Gönüldaşım sana yürekten katılıyorum Kankim kıs sen görünmes bi belaymışsın bak gönüldaşım öyle diyo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Kötü bir görümcelik sezdim gönüldaşım bu mineden boşuna dememişler görümce görünmez bela rüyada böyle tepki verirse bir insan gerçeğini düşünmek bile istemiyorum kıss aşkolsun suheda daha görümce bilem olmadım siz beni birde o zaman görün, ne kadar iyi ve anlayışlı bi görümce olcam ne demişler ''rüyalar tersine çıkar'' Gönüldaşım sana yürekten katılıyorum Kankim kıs sen görünmes bi belaymışsın bak gönüldaşım öyle diyo bana demiyo ki ben görümce değilim ki demek katılıyosun haa Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben görümceyim itiraf ettim işte oldumu rahatladınızmı?? ama bir melek gibiyimdir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yuk kıs kankim henüs katılma girişiminde bulunmadım bile Henüs değilsin ama sonunda olacaksın görümce börülce gibi oldu demi kankim kafiyeli kafiyeli mis gibim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben görümceyim itiraf ettim işte oldumu rahatladınızmı?? ama bir melek gibiyimdir Efet gönüldaşım melek gibimsin Başındaki halka altın mı Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Efet gönüldaşım melek gibimsin Başındaki halka altın mı Yok gönüldaşım aslında halka değil o tuğla geçen gelin indirdide kafama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Allah kankime de böyle hayırlı bi gelin nasip etsin inşallah Aminnnnnnnn Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Acil yorum lazım Yaşlı bir babaannemiz(babamın amcasının hanımı) vardı geçen yıl öldü,bu gece rüyamda onu gördüm ölüp dirilmiş,bizim işyerine geliyor kuzenimle kollarına girip yürütüyoruz onu bakayım beni tanıycakmı diyorum sesimden tanıyor,gözleri görmüyormuş,nasıl dirildi diyorlar bana bende diyorum ki gömüldükten sonra mezarından ses gelince açıp bakmışlar ki yaşıyormuş bunca zamanda çürümemiş hayret diyorum.sonra onu bir yokuştan yukarı kollarından tutarak çekiyorum yine işyerinin önünde ki yola çıkıyoruz normalde orda yokuş falan yok. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Allah Rahmet eylesin öncelikle gönüldaşım.... Rüyada ölmüş birini görmek yaşayan birinden alacağın bir habere delalettir...Şimdi bu rüyan için 2 yorum yapacam Suhedam ( kabul buyurursan bu benim yorumum ) 1. si iş yerinde geçiyor bu rüyan...İş yerinde olumsuz bi gelişme olabilir... Mezarından ses gelmesi ; iş yerinde çatlak seslerin olacağına işaret diye düşünüyorum...Bu olumsuzlukları da yine iş yerinden alacağın bir destek ile üstesinden geleceksin...Yokuş yukarı gitmek feraha çıkacağın,sıkıntılarını atacağın yada mevki değişimi olacağına işaret.... 2. si Babaannenizin hayrına birşeyler yapın...Kuran okutabilir yada ihtiyacı olan birine yardım edebilirsiniz.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Bu arada bende yorum istiyorum Çok yakın bi arakadaşım beni rüyasında görmüş...Pazarda meyve satıyormuşum Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Allah Rahmet eylesin öncelikle gönüldaşım.... Rüyada ölmüş birini görmek yaşayan birinden alacağın bir habere delalettir...Şimdi bu rüyan için 2 yorum yapacam Suhedam ( kabul buyurursan bu benim yorumum ) 1. si iş yerinde geçiyor bu rüyan...İş yerinde olumsuz bi gelişme olabilir... Mezarından ses gelmesi ; iş yerinde çatlak seslerin olacağına işaret diye düşünüyorum...Bu olumsuzlukları da yine iş yerinden alacağın bir destek ile üstesinden geleceksin...Yokuş yukarı gitmek feraha çıkacağın,sıkıntılarını atacağın yada mevki değişimi olacağına işaret.... 2. si Babaannenizin hayrına birşeyler yapın...Kuran okutabilir yada ihtiyacı olan birine yardım edebilirsiniz.... Ağzına sağlık gönüldaşım,söylediklerin gerçekten önemliydi benim için. Bu arada bende yorum istiyorum Çok yakın bi arakadaşım beni rüyasında görmüş...Pazarda meyve satıyormuşum Şimdi gönüldaşım önemli olan meyvanın cinsi eğer sattığın meyva mevsim meyvesi ise özellikle içlerinde elma falan varsa hayallerinin gerçek olacağını gösterir. yok mevsim dışı meyvalar ise ufak bir soğuk algınlığı kapıda demekki kendine dikkat et bol,bol ıhlamur iç c vitamini al Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.