Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Allam ya çok komiksin sen İyi makara sarıon ha amuda kalk dio ya Neyse benim rüyalarıma çok kasıon sen Daha düzgün rüyalarımı yazcam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Bu yeni nesil gençlik ne zaman tşk etmsini öğrenecek acaba Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Ups etmemiş miyim pardon Hemen yüzüne vuruosun sende insannın ayıbını TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ HOCAM Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Reca ederim evladım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Geçen gün bir arkadaşımla buluşucaz.. Elinde kırmızı güllerle geliyor ve orada bulunan kalabalığa katılıp 19 mayıs hareketleri yapmaya başlıyor.. ben anlamadım ne demek bu şimdi.. yorumlarsanızçok mesud olurum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Geçen gün bir arkadaşımla buluşucaz.. Elinde kırmızı güllerle geliyor ve orada bulunan kalabalığa katılıp 19 mayıs hareketleri yapmaya başlıyor.. ben anlamadım ne demek bu şimdi.. yorumlarsanızçok mesud olurum.. Demek çok mesud olacaksınız , tabe efendim ne demek hemen yorumlarıs Kırmızı gül sevgiye , aşka işarettir veya yeni bir aşka yelken açacağınızın işaretidir...Bak yüzme bilmiyorsan şimdiden öğren...Sonra ıssız adalarda kalırsın bak benden söylemesi Arkadaşınızın cinsiyetini yazmamışsınız ama neyse ben tahmin edeyim bari bu arkadaşınısla hiç bir kalabalığa katılmayınıs güllerle kandırıp sizi 19 Mayısa götüren bir arkadaş nasıl bir arkadaştır Hareket iyidir , berekettir yapmaya devam edinis Sanırım 19 Mayıs kutlamalarına katılamadınıs diye çok üsüldünüs ve kahrınısdan aynı zamanda bilinç altınısdan kaylaklanan ( nasıl bir bilinç altıysa artık ) bir durumdan dolayı bu tür rüya gördünüz. Üzülmeyiniz önümüzde 30 Ağustos Zafer bayramı var o zaman telafisini yaparsınıs... Umarım yeterince açıklacı bir yorum yapabilmişimdir sevgili okurum Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Sevgili yorumcum..çok aydınlandım çok teşekkür ederim..inanın yorumlarınıs şıp diyene tutmakta.. yasılarınısı ilgiyle,merakla ve hayretle :lol:takip etmekteyim..başarılarınısın devamını dilerim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Reca ederim efendim , Ben sizler için varım Hakketten şıp diye tuttumu apla Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Tşk ederim Kuru kuru süpersin denmes sende anlat bakalım rüyanı Gece yağmurum, Ben de aslında cok rüya goren biriyim ama son bir haftadır oyle gec yatıyorum ki... Yorgunluktan ne gordugumu bilmiyorum ama sana soz en kısa zamanda erken yatıp rüya gorcem ve sonra da sana yorumlatacağımm. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Tamam canım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Öncelikle başarılı yorumlarınızdan ötürü sizi tebrik ederim.. Şimdi ben dün gece rüyamda bir otobüse binmişim ve gidiyorum..Öyle işte giderkene karşımıza kalabalık bir grup çıkıyo..Otobüsü durduruyolar..Otobüsün içinden inmek istiyorum ama birsüre inemiyorum..O kalabalık gruptan biri kapıyı açıyor gelip beni kolumdan tutup aşağı indiriyor..Beni alıp başka bir arabaya bindirip bir deniz kenarına götürüyolar..Oradaki deniz o kadar berrak ve duruki hayran kalıyorum ve denize girip yüzmeye başlıyorum..Sonra çıkıyorum ve biri gelip bana uzun uzun bişeyler anlatıyo ama ne anlatıyo hiç hatırlamıyorum..Bazı açıklamalar yapıyo..orda uyandım işte.. Yorumlarsanız çok mutlu olurum..Şimdiden teşekkürler..Saygılar..Sevgiler.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Öncelikle başarılı yorumlarınızdan ötürü sizi tebrik ederim.. Şimdi ben dün gece rüyamda bir otobüse binmişim ve gidiyorum..Öyle işte giderkene karşımıza kalabalık bir grup çıkıyo..Otobüsü durduruyolar..Otobüsün içinden inmek istiyorum ama birsüre inemiyorum..O kalabalık gruptan biri kapıyı açıyor gelip beni kolumdan tutup aşağı indiriyor..Beni alıp başka bir arabaya bindirip bir deniz kenarına götürüyolar..Oradaki deniz o kadar berrak ve duruki hayran kalıyorum ve denize girip yüzmeye başlıyorum..Sonra çıkıyorum ve biri gelip bana uzun uzun bişeyler anlatıyo ama ne anlatıyo hiç hatırlamıyorum..Bazı açıklamalar yapıyo..orda uyandım işte.. Yorumlarsanız çok mutlu olurum..Şimdiden teşekkürler..Saygılar..Sevgiler.. Eh madem öncelikle tebrik etmişsiniz bizde teşekkür edelimde ayıp olmasın Anladığım kadarıyla rüyanısda bir otobüse biniyorsunuz ( zaten insan aynı anda 2 otobüse nasıl binebilirki rüyada olsa olmaz kardeşim ) neyse efendim ...Rüyanda otobüs görmek yolculuğa çıkacağının işaretidir ( Allahım sonun da kurtuluyorum ) Karşınıza çıkan kalabalık için şöyle yorumlarım var...1. Planladığınız yolculuk için bir takım aksilikler meydana gelebilir ( o aksiliği kim yaparsa fururum onu ) 2. Yine planladığınız yolculuğa davetsiz misafirleriniz katılabilir..Kolundan tutup aşağı indirmesi bu misafirlerden rahatsız olacağınız yani bekelenmeyen misafirleri istemediğiniz anlamına geliyor ( bi de o kadar gel seni misafir edeyim diyorsun cık cık demek ki benide gönülsüz ağırlayacan ) Nerde kalmıştık...Hah hatırladım...Bak bu gideceğin yolculukta veya planladığın tatilde senin planlamadığın bir aşk olabilir...Benden söylemsi ona göre..Çünkü kalabalıktan biri senin kolundan tutup çekiyor...( şimdi diyeceksinki yukarda başka yorumladın burda niye böyle..Sonradan aklıma gelmiş olamaz mı ) Başka bir arabaya binip deniz kenarına gittiğini belirtmişsin...Bir mekan değişikliği yapacaksın..Bu iş olabilir ev olabilir veya arkadaşlarınla sürekli takıldığın mekanların haricinde yeni bir mekan keşfedip oralara gideceğin anlamına gelebilir...( ne kadar gezginci olduğunuda bu durumda anlamış oluyoruz zaten Deniz kenarı ferahlıktır..Yaşadığın sıkıntılardan bir müddet uzaklaşacağını gösterir ( benden ne kadar uzağa kaçabilirsinki ) Yüzmeye başlıyorsun hımmm bu yüzmeyi bildiğin anlamına geliyor...( tüh boğulma riski ortadan kalkıyor demek ki ) Yüz ablacım kim tutar seni...Yüzmek iyi bir spordur..Ferahlarsın,zayıflarsın...Bak benden söylemesi...Sıkıntılarından kendi çabanla kurtulacağına delalettir bu yüzmek...Zaten denizin berrak ve çok güzel olduğunuda söylemişsin bu da sıkıntılarını atacağını ve bir kısmat ile karşılaşacağını belirtir ( bak kısmet maddi açıdansa payımı isterem ona göre ) Demek sonra biri gelip sana bişey anlatıyor ve sen ne anlattığını hatırlamıyorsun..Afferin yani belki sana hayatın sırlarını verdi yada ne bilim deniz kenarındaki saklı hazinenin yerini söyledi..Sen niye adamı can kulağıyla dinlemiyorsun ki Demek ki bu gerçek hayatında da sana anlatılanların bir kulağından girip diğer kulağından takla atarak çıktığını gösteriri..Anlatılanlara kulak verin evladım ayıptır... Umarım yardımcı olabilmişimdir .... İyi rüya görmeler dilerim... ( Aslında bir slogan bulmam lazım ama nasıl bişey olmalı ) Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Şimdi sayın yorumcum(bende sana bişey bulmam lazım ama ne yorumcum demek hoşuma gitmiyor ) bazı çelişkili açıklamalardan sonra bişeyler anlatabilmişsiniz..Neyse idare edicez napalım.. Evet yüzmeyi çok iyi bilirim yeni hikayende sakın beni boğarak öldürme.. gerçi ben birscık tüyo aldım ama çok as..Galiba pek ölmiycem bu hikayede yada ölüp ölüp dirilmiycem..Ama senin işin hiç belli olmas sen heran değişebilirsin.. Gönülsüz ağırlamak gibi bişey sözkonusu bile olamas ona göre.. Yetersiz olsada yinede teşekkür ediyorum açıklamalarınıza.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 :unsure: :lol: :lol: Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Dün gece rüyamda yumoşu gördüm ya... Ama yumoş bizim yakınlarda oturan merve diye bir kız vardı oymuş meğer... Etkisinde kalmışım ne alakaysa Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 aaa merve değilim valla hayırdır aysumcum ben gelirim yanına msn e rüyanda rahat ol hayırdır inşallah Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 aaa merve değilim valla hayırdır aysumcum ben gelirim yanına msn e rüyanda rahat ol hayırdır inşallah Gel canım da kendini başkası diye tanıtma gerçekten şok olmuştum Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gördüğünüz ciddi ,gayri ciddi ,legal,illegal ,yasal,kanun kaçağı ,saçma,sapan veya sapansız hiç fark etmes anlatın tutmayın içinisde Bisde yorumlayalım Rüyamda seni gördüm hatta kalktığımda dudağım uçuklamıştı yorumla bakalım... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 bence öcü sanmışın sen benim aplamı ondan honest abi Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 bence öcü sanmışın sen benim aplamı ondan honest abi Öcü lafı az kalır o cadı'nın yanında... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ben rüya göremiyorum nolcak Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ben rüya göremiyorum nolcak Sende ayıkken yaşadıklarını anlat ozaman... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.