Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 183
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Diğer üye olduğum ve yöneticilik yaptığım forumlarda, bu işi ben de başlatmıştım :) Harbi harbi yorumluyorum. Ama Gece_Yağmurun'da şimdi sıra ^_^ Kolay gelsin. Bu gece rüya görürsem anlatıcam sana :)

Gönderi tarihi:

ilk ben anlatacam :)

rüyamda askere geri dönmüşüm operasyona çıkıyoruz terörist avlamaya geziyoruz geziyoruz bişe yok sonra yüzbaşı çök veriyor herkes mevzi alıyor bende yüzbaşıya yakın bir yerdeyim bakıyorum 5-6 tane terörist elini kolunu sallayarak yüzbaşının yanına geliyor bende şaşkın şaşkın bakıyorum korucumu yoksa teröristmiler diye yüzbaşı gözleriyle işaret ediyor bana vur onları diye bende anlıyorum ama işlerim hep aksi gider diye önce çaktırmadan kayalara ateş ediyorum bakıyorum tutukluk etmesin işte tüfeğim güzel çalışıyor kayaları parçalıyor mermiler tamamdır deyip teröristlerin yanına geliyorum bitanesinin kafasına dayıyorum namluyu tetiğe bi basıyorum bakıyorum adamın kafasına kuru üzüm atıyor namludan :D terörist bana ne oluyor dedi şaka şaka dedim inandı salak :D gittim yerime bidaha deniyorum kayalara atıyorum mermiler gidiyor gene geldim teröristin kafasına dayadım tetiğe bastım gene kuru üzüm öyle uyandım başladım yatakta gülmeye :D

Gönderi tarihi:

Diğer üye olduğum ve yöneticilik yaptığım forumlarda, bu işi ben de başlatmıştım Harbi harbi yorumluyorum. Ama Gece_Yağmurun'da şimdi sıra , Kolay gelsin. Bu gece rüya görürsem anlatıcam sana

Saolasın ... Bekliyorus,git çabuk yat ve rüya gör :D

ilk ben anlatacam

rüyamda askere geri dönmüşüm operasyona çıkıyoruz terörist avlamaya geziyoruz geziyoruz bişe yok sonra yüzbaşı çök veriyor herkes mevzi alıyor bende yüzbaşıya yakın bir yerdeyim bakıyorum 5-6 tane terörist elini kolunu sallayarak yüzbaşının yanına geliyor bende şaşkın şaşkın bakıyorum korucumu yoksa teröristmiler diye yüzbaşı gözleriyle işaret ediyor bana vur onları diye bende anlıyorum ama işlerim hep aksi gider diye önce çaktırmadan kayalara ateş ediyorum bakıyorum tutukluk etmesin işte tüfeğim güzel çalışıyor kayaları parçalıyor mermiler tamamdır deyip teröristlerin yanına geliyorum bitanesinin kafasına dayıyorum namluyu tetiğe bi basıyorum bakıyorum adamın kafasına kuru üzüm atıyor namludan terörist bana ne oluyor dedi şaka şaka dedim inandı salak, gittim yerime bidaha deniyorum kayalara atıyorum mermiler gidiyor gene geldim teröristin kafasına dayadım tetiğe bastım gene kuru üzüm öyle uyandım başladım yatakta gülmeye

Çok Sevgili Daş Kalpli ,

Rüyanız merkezimize ulaşmış fakat yoğunluktan dolayı sıraya alınmıştı..Eh kısmet bugüneymiş napalım :D

Neyse efendim rüyada Asker görmek iyidir...Her zaman hayra yorulur..Bazı kesimler için Asker çocuğa delalettir derler...( ama sen evli olmadığın için , bak dikkatini çekerim evde kaldın demiyorum ) Ama sizn rüyanıs için geçerli değil bu sakın üstünüse alınmayınıs...

Terörist avlamaya sanırım dağlık bir arazide çıkıyorsunus..Bu da inişli çıkışlı bir takım sıkıntıların sizi beklediğini belirtir..Yeşil vadinin ortasındaysanız durumunus vahim demektir..Malum telli oğulları ile karşılaşma riskinis çok yüksek :lol:

Yüzbaşı ile birlikte operasyonda bulunman yüksek kademde birinden bir destek göreceğin veya yine yüksek kademeden birinden bir yardım bekliyorsun diye düşünmekteyim..Bunların hiç biri değil diyorsan kesin yüzbaşını özlemişsindir :D

Tüfek kuvvet demektir..Fakat ateş etme söz konusu olduğunda yani tüfeği kullandığında laf-söz ve dedikoduya delalettir..Bu aralar kimsenin dedikodusunu etmesen iyi olur :lol:

Üzüm konusuna gelince ; kesin canın üsüm çekmiştir git pasardan al ye :angry:

Terörislere gelince; bu aralar kimsenin kalbini kırmamaya yada kimsenin düşmanlığını kazanmamaya dikkat et, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler malum... Yada sen bu aralar fasla Amerikan filmi izleme , yok ondan değil diyorsan en azından haberleri izleme -_-

Kayalar güseldir hoştur ne anlama geldiğini bilmiyorum onuda kendin yorumla artık herşeyi de benden bekleme sende çaba sarf et aaaa :lol:

Uyurken pencereyi sıkı sıkı kapa üserini iyi ört evladım :D

Kısacası ; Gündemden düşmeyen terör olaylarından ve hergün en az 1 ŞEHİT vermekten doğan sıkıntılardan kaynaklanan bir rüya olduğunu düşünüyorum...

Umarım yeterince yorumlayabilmiş sizi aydınlatabilmişimdir..Sevgiler saygılar efendim...

Sıradakiii....

Gönderi tarihi:

supersinnnnn yaaaa

Tşk ederim :blushing: Kuru kuru süpersin denmes sende anlat bakalım rüyanı :angry::lol::clover:

askere geri gideceksin demenden çekiniyordum en azından onu demedin :D

O kadar da değil artık -_- Askeriye senden kurtulmuş bi daha alır mı hiç :lol::D:clover:

Bi tşk etseydin bari :unsure:

Gönderi tarihi:

Geçen gün gördüğümü anlatsam olarmı? :D

Geçen yıl 48 yaşında vefat eden eniştemi gördüm..ama o enişte değildi beni nerdeyse elinde büyüten adamdı..babam kadar yakın,babam kadar sevecen,babam kadar beni düşünen bir adam..ona enişte denirmi bilmem..zaten bizde aramızda birbirimize "müdür" derdik..ben ona müdürüm derdim..ne yediğime içtiğime bile dikkat eder, bodrumda akşamları üzerime giydiklerime kadar karışırdı..gece kalkıp çoğu kez üstümü örttüğünü bilirim.. :crying: beni tanıttığı arkadaşlarına kızım derdi, çoğu öyle bilirdi..çok özlüyorum onu çok..anlatmak imkansızdır ya bazı şeyleri işte öyle bişey bu..offff ya zaten sıkılıyodum şimdi yine aklıma geldi ve dertlendim..ağlamamak için yine zor tutuyorum kendimi.. :crying:

bana rüyamda elinde tesbih "şimdi namaz kıldım, geç olsun ama güç olmasın" dedi..ve saçımı okşadı...!!!

ne demektir şimdi bu gecem..

Gönderi tarihi:

Geçen gün gördüğümü anlatsam olarmı? :D

Geçen yıl 48 yaşında vefat eden eniştemi gördüm..ama o enişte değildi beni nerdeyse elinde büyüten adamdı..babam kadar yakın,babam kadar sevecen,babam kadar beni düşünen bir adam..ona enişte denirmi bilmem..zaten bizde aramızda birbirimize "müdür" derdik..ben ona müdürüm derdim..ne yediğime içtiğime bile dikkat eder, bodrumda akşamları üzerime giydiklerime kadar karışırdı..gece kalkıp çoğu kez üstümü örttüğünü bilirim.. :crying: beni tanıttığı arkadaşlarına kızım derdi, çoğu öyle bilirdi..çok özlüyorum onu çok..anlatmak imkansızdır ya bazı şeyleri işte öyle bişey bu..offff ya zaten sıkılıyodum şimdi yine aklıma geldi ve dertlendim..ağlamamak için yine zor tutuyorum kendimi.. :crying:

bana rüyamda elinde tesbih "şimdi namaz kıldım, geç olsun ama güç olmasın" dedi..ve saçımı okşadı...!!!

ne demektir şimdi bu gecem..

Olar apla :huh:

Öncelikle Allah Rahmet Eylesin diyorum ve acınızı yürekten paylaştığımı bilmenizi isterim sevgili hayranım -_-:clover:

Gerçek hayatında da namaz kılar mıydı enişteniz,bunu yazmamışsınız...

Ölmüş birini rüyada görmek yaşayan birinden bir haber alacağının belirtisidir..Ve gördüğünüz rüya gerçekten güzel..Belkide Eniştenizin hayrına birşeyler yapmalısınızdır..Ne bilim bir çocuk sevindirin veya Kur'an okutun....

Saçınızı okşaması ; szin onu öslediğiniz veya yakınlarından birinin özlediği olarak yorumluyorum...

Ya apla ya sen şimdi başka rüyanı anlatsaydında ben de ağız tadıyla elimden geleni ardıma koymasaydım olmazmıydı :ninja::(:hug:

:clover:

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim sayıngecem hanım.. :clover:

Bu topiği açtığına sevindim..Ben bol rüya görürüm hepsini anlatırım sana merak etme..

Tabi sen malzeme arıyosun kendine ama bu seferlik böyle olsun..bi dahakine..

Reca ederim aplacım B):D Elbette malzeme lasım sen böyle acıklı rüyalar anlatırsan ben nasıl makaraya saracam da ihraç edecem :angry::lol::clover:

ben 2 aydır rüya görmüyoomm :(:(

Görmediklerini değil gördüklerini anlatacan :angry::lol:

Gönderi tarihi:

Sevgili güzin abla :lol:

Rüyamda okula gidecegim zaman ya çantamı unutuyorum, ya paramı unutuyorum ya da telefonumu bişi unuttugum kesin yani :lol: her defasında otobüsü kaçırıorum . Koşuyorum amma velakin yetişemiorum. Ne olcak benim bu okul mevzusu :huh:

Gönderi tarihi:

bende istiyoruuum.... :)

gece otobüste görüyorum bu rüyayı...elime kağıt kalem tutuşturmuşlar diyolarki al hemen şiir yazıcaksın..yaf yapmayın etmeyin be yazamam diyorum,başımda bekliyorlar yaz hadi diye...rüyamda kamil koç diye akrostij yaptım ya :lol: sanırım durumum iyiye gitmiyor... :unsure:

Gönderi tarihi:

Sevgili güzin abla

Rüyamda okula gidecegim zaman ya çantamı unutuyorum, ya paramı unutuyorum ya da telefonumu bişi unuttugum kesin yani her defasında otobüsü kaçırıorum . Koşuyorum amma velakin yetişemiorum. Ne olcak benim bu okul mevzusu

Sevgili Natalıa öncelikle artık Güzin apla demekten vazgeçsen diyom :unsure::lol:

Neyse efendim konumuza dönelim...Yavrucum evladım güselim bu her okula giden yavrucaklarımısın gördüğü klasik bir rüyadır..Yalnız bu tlf olayına hiç rastlamamışltım doğrusu :lol:

Senin gördüğün rüyayı yorumlamak her babayiğidin harcı değildir ama neyseee :lol:

Okul görmek iyidir rüyada...Devlet binası sayılır bi yerde -_- Okuyup büyüyüp çok büyük adam olacağına ( burdaki adam lafının üserinde fasla durma gösünü seveyim , biliyorum sen bayansın :lol: )delalettir diye düşünüyor bir yandan da yandı bu memleket diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum :lol:

Şimdi sana küçük tavsiyelerde bulunacam..Bunları uygula bir daha bu rüyaları görmezsin...Pencerini açık bırakam...Yatarken üserinide iyice ört tamammı :D

Umarım yeterince açık anlatabilmişimdir sevgili okuyucumuz... :unsure:

Gönderi tarihi:

Sevgili Natalıa öncelikle artık Güzin apla demekten vazgeçsen diyom :unsure::lol:

bir yandan da yandı bu memleket diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum :lol:

:lol:

Tamam ya demiycem bi daha :lol:

Tşk ederim kaleminise sağlık :lol:

Immm bi de şey var birisi beni kovalıo böle rüyamda ben koşmaya çalışıom ama ah bi de koşabilsem :lol: Düşmediğim , yaralamadığım kolum bacagım kalmıo :lol: Tam yakaladı yakalıcak yaratık beni sevgili hocam :D Bıktım artık koşmak istiorum. Yorumlarınısı bekliorum sevgili hocam

Gönderi tarihi:

bende istiyoruuum.... :)

gece otobüste görüyorum bu rüyayı...elime kağıt kalem tutuşturmuşlar diyolarki al hemen şiir yazıcaksın..yaf yapmayın etmeyin be yazamam diyorum,başımda bekliyorlar yaz hadi diye...rüyamda kamil koç diye akrostij yaptım ya :lol: sanırım durumum iyiye gitmiyor... :unsure:

Sevgili Serenade,

Rüyanızı tam 7 defa okumuş bulunmaktayım ( anlamadığımdan değil -_- ) Acaba ne gibi yorumlarda bulunsam diye düşünürken ( ki hala düşünmekteyim lafı usatıp zaman kazanmaya çalışıyorum :D ) Artık bir yerden başlamam lasım demi :sweatingbullets:

Neyse güzel evladım...Rüyada otobüs görmek yolculuk işretidir yada kalabalık bir ortama gireceğin ve bir çok kişi ile karşılaşacığına delalettir ( zaten kalabalık bir yerde birden fasla kişiyle karşılaşacağın kaçınılmazdır , burdan yırttık :lol: ) Hiç bilemezsen al bir bilet yap bi otobüs yolculuğu ....

Sonra efendim...Şiir yazmak ; içinden geçen bazı duyguları artık dışa vurman gerektiğini belirtiyor belkide , ama sen diyorsanki ben şiir yazmasını beceremem bırak evladım hiç uğraşma... :D

Kamil Koç vakfına bi küçük bağışda bulun evladım ,sevaptır -_-

Rüyalarınısın devamını diler hayırlı yolculuklar dileriz efendim :lol:

Gönderi tarihi:

:lol:

Immm bi de şey var birisi beni kovalıo böle rüyamda ben koşmaya çalışıom ama ah bi de koşabilsem Düşmediğim , yaralamadığım kolum bacagım kalmıo , Tam yakaladı yakalıcak yaratık beni sevgili hocam Bıktım artık koşmak istiorum. Yorumlarınısı bekliorum sevgili hocam

Aynı gün gördüm deme sakın evladım :unsure:

Bak evladım bir önceki rüyanı yorumlarken de ( yeterince cebelleştim zaten :sweatingbullets: ) belirttim sana bu durumu..Bu tür rüyaları zaman zaman herkes görür..Bu bir paradokstur ( sakın paradoksun ne anlama geldiğini sorma birden aklıma geldi -_- )

Koşmak iyidir...Azmini ve sonunda zaferi kazanacağına işarettir...Koş evladım kim tutar seni -_- Spor yap bu aralar , ne bilim git bahçede takla at , amuda kalk, şinav çek yap bişeyler işte...Spor yapmadığın için kofalıyor bu yaratık seni sen farkında değilsin -_-

Yada bırak evladım koşma dur bakalım belki kötü bişey yapmayacak o yaratık sana..Belki dost canlısıdır nerden biliyon..Hiç sordun mu :angry::lol:

Şimdi git doğru düsgün rüyalar görde gel :chris::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.