Φ aksamsefası Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 "NTV’de katıldığı bir programda açıklamalar yapan Milli Eğitim Bakanı Dinçer, 66 aylık çocukların okula başlamasına karşı çıkanlara saldırmayı sürdürürken öğretmen ve öğrenciler arasında ayrım yapmadıklarını ve objektif olduklarını iddia etse de yaşanan olaylar Dinçer’in samimiyetini sorgulatıyor. Ömer Dinçer NTV’de bugün katıldığı bir programda eğitim konusunda kimi açıklamalarda bulundu. 66 aylık çocukların okula gönderilmesine karşı çıkanlara suçlamalarını devam ettiren Dinçer’in açıklamamaları yine şaşırtmadı. 4+4+4’e karşı çıkan Dinçer’e göre KCK’li Milli Eğitim Bakanı Dinçer Akşam Gazetesi’ne verdiği röportajda 66 aylık çocukların okula gönderilmesine karşı çıkanların “PKK ve laikçiler olduğu” yönündeki sözleriyle ilgili konuştu. Açıklamasının farklı yansıtıldığını iddia eden Dinçer, 66 aylık çocukların okula gönderilmesine karşı çıkan sendikanın KCK ile bağlantılı olduğunu iddia ederek, sendikanın gösterdiği tavrın ideolojik olduğunu söyledi." propaganda yapmak için çocuklarıda kullanıyorsunuz ya pes artık diyorum. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2012 Evet AKP'ye oy vermeyen yüzde 52 cocuklarin 5 yasinda okula gitmesine karsidir.Yani bunlar dinci Dincer'e göre KCK'li dir.Bu adam gecmis bilinen bir adamdir.Bunu basbakan bosuna Milli Eagitim Bakani yapmadi.bilerek yapti.Laik egitimi yok etmek icin bu adam bakan yapildi ve cok önemli bir göreve getirildi.Yani dinciler icin cok önemli bir görev verdiler buna:ülkeyi IMAM HATIPLESTIRMEK daha dogrusu y.... sayisini arttirmak icin. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.