Φ milkyway Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Börteçine falan bayan değilim haaaaaaAma sağol yinede Bu kurta hastayım keşke imkan olsa da evde beslesem... 16285[/snapback] asena dişi, börteçine erkek kurttur.. sanırım bunu bilirsin.. artı şunu söylemek isterim ben sanırım iyi birşey söyledim.. sevgiler Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Önce sözleşme 650 karılı hareme giriş mulakatı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 [ 16289[/snapback] KARAKURTA UTANMAKTA PEK YAKIŞMIŞ ŞIHIM BENİM.............SENİN HAREM TAM BENLİK HEMEN KAYIT PARASINI YATIRIP GELİYORUM. KERÇİÇİĞİ BENDE SEVMEDİM BU HATUNU BİRAZ SAF MI NE?DEĞİŞEYİM HEMEN Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Umarım resimdeki kadar güzelsindir.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 YA NE YAPTIN MADE İN BU RESİME BAKTIKÇA KUSASIM GELİYOR.ALLAHİN SEVERSEN DEĞİŞ YAFFF... NOT: HEM ŞIH EFENDİ DÜŞÜNDÜMDE SÖZLEŞME HÜKÜMLERİ PEK AĞIR BEN MÜRİDLİKTEN VAZGEÇTİM. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 sevgili karçiçeği bacım, sende güzelden hiç anlamıyorsun yani.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 HEE ELEYAAA...BU GÜZEL DİMİ ŞİMDİ.PEKİ MADEM ÖYLE OLSUN. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 sizde amma mennuniyetsiniz yaff.değişmiyor pcde problem oluştu ,sayenizde ooo kurt sorma ben ne güzelim Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Bıyıklardan belli.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Bıyıklardan belli.... 16376[/snapback] savollll........ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 river'ın mystic'liğine kapılmış,reiki ile insanlığa şifa dağıtan,nerdeyse her gördüğü arabaya vurulan,amatör türk sanat müziği solistliği yapan,arkadaşınızı aranıza alırmıydınız?? 16265[/snapback] Amatör mamatörsün ama hadi alalım bakalım..)) Hoşgeldin.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 river'ın mystic'liğine kapılmış,reiki ile insanlığa şifa dağıtan,nerdeyse her gördüğü arabaya vurulan,amatör türk sanat müziği solistliği yapan,arkadaşınızı aranıza alırmıydınız?? 16265[/snapback] Amatör mamatörsün ama hadi alalım bakalım..)) Hoşgeldin.. 16465[/snapback] teşekkür ederim, profosyonel tavrınız beni ihya etti efendim saygılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 river'ın mystic'liğine kapılmış,reiki ile insanlığa şifa dağıtan,nerdeyse her gördüğü arabaya vurulan,amatör türk sanat müziği solistliği yapan,arkadaşınızı aranıza alırmıydınız?? 16265[/snapback] Amatör mamatörsün ama hadi alalım bakalım..)) Hoşgeldin.. 16465[/snapback] teşekkür ederim, profosyonel tavrınız beni ihya etti efendim saygılar 16478[/snapback] Saygı bizden efendim... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 river'ın mystic'liğine kapılmış,reiki ile insanlığa şifa dağıtan,nerdeyse her gördüğü arabaya vurulan,amatör türk sanat müziği solistliği yapan,arkadaşınızı aranıza alırmıydınız?? 16265[/snapback] BU SEN MİSİN NEHİR BACI NE DEMEK BUYUR GEL...GELİRKEN RÜŞVET GETİRMEYİDE UNUTMA(PASTA BÖREK FALAN) ŞAKA BİR YANA YAZILARINLA RENK KATIYORSUN HER ZAMAN BEKLERİZ... 16272[/snapback] benimde karnım aç bende börek isterim kimin getirdiği önemli değil yeterkı gelsin börekler banada banada :) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 valla çok hoş seviyeli bir yer bende geldim.hoş geldim...... Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 hoşgeldin diycem ama ben senden sonra geldim galba.ama olsun yine de hoşgeldinn Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 hoşgeldin diycem ama ben senden sonra geldim galba.ama olsun yine de hoşgeldinn 20296[/snapback] eyvallah oş gördüm seni bayağı bir oldu seninle görüşmeyeli özlettin kendini. Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 hoşgeldin diycem ama ben senden sonra geldim galba.ama olsun yine de hoşgeldinn 20296[/snapback] eyvallah oş gördüm seni bayağı bir oldu seninle görüşmeyeli özlettin kendini. 20380[/snapback] Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 yaf ne çok insan üye oluyor yaşlandım yetişemiyorum......... herkes hoş geliyor biriside hoşnutsuz gelsin kurban kesem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 hhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu arkidişler gelin yeniden tanşalım.....yenidn tanıyın beni bakın bu kez daha da seveceksiniz beni......ehuehuu Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 AMAN AMAN BİR EKSİK KALMAKİ. EE MADEM YENİDEN GELDİYSEN HOŞ GELDİN ŞİMDİLİK. AMA UMARIM BU KEZ AKLINIDA YANINA ALMAYI UNUTMAMIŞSINDIR. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya insan neden emmen sıkılırki.....offya bakın burdan bile sıkılmaya başladım artık eski cazibesi kalmadı sanki...büyüsü bozuldu......ne yapsam gelmesem mi foruma ...ya saçmalama takıl arada bir bak stres atıyorsun...evet ama ne bileyim..tamam azcık daha düşünem....burası bensiz ne eder demi......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 anuuuuv atmışlar benim topiği alta....atamazsınız kardeşim.....ben zeytin yağı gibi çıkarım üstte... o kadar... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 kırmızı halaıda serek dur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.