Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 merhabalar.. merhaba sewgili erdal yazıcak dzgün bir yere bulamadım, bende buraya yazıyım dedim. ii geceler iyi ettin yazılacak en iyi yer burası....... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 evet cok seker ıcelım guzelleselım sana kendı ellerımle hazırladım sekerı yaktım erısın karıstır ıc oldumu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 ne oldu erbayım yaaa..neden iç çektin ole.... sewgili jön bende senin imzana bayıldım............ içelim güzelleşelim yane.................... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 korkularımı bir caminin avlusuna bıraktım acılarım ahşap bir bina../..bir kibrit çakılsa tutuşacak sevgili../..sesimi sesinle uyut bu yekpare gülüşler o zaman can bulacak Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 korkularımı bir caminin avlusuna bıraktım acılarım ahşap bir bina../..bir kibrit çakılsa tutuşacak sevgili../..sesimi sesinle uyut bu yekpare gülüşler o zaman can bulacak ya erdal çok güzel bir dörtlük ......pöööff içim bi tuhaf oldu yaafffff Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 kader diyemezsin sen kendin ettin aşkıma sevgime ihanet ettin yalvarışın çok geç beni kaybettin dönme artık seni bende terk ettim hani mutluluktu bu aşkın sonu hani sürecekti bir ömür boyu nasıl yaptın zalim sen bana bunu kader diyemezsin sen kendin ettin şimdi gözlerimde boş bir anısın sen gerçek aşkımın sahte yanısın sana değil tanrım bana acısın bu kötü günlere sen sebep oldun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 seWmek kaDar sewiLmeKte bir acıNın yara baNdıDır....... aMa gerÇekTen seWmeK yAr deYip yaRdan yaRa aLmaKtır................... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 evlendın mı evının kadını mı oldun calısıyon mu tatıldemısn nerdesın ne ayaksın neyın pesındesın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 evlendın mı evının kadını mı oldun calısıyon mu tatıldemısn nerdesın ne ayaksın neyın pesındesın ewlenmedim....... ....tatilede çıkmadım henüz....kısmetse ay sonunda düşünüyorum.........çalışıyorum.......bişeyin peşinde deelim ki............ onuda nerden çıkardın........... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 evlendın mı evının kadını mı oldun calısıyon mu tatıldemısn nerdesın ne ayaksın neyın pesındesın daha evlenemedik jöncüm bi türlü çeyizini bitiremedi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 daha evlenemedik jöncüm bi türlü çeyizini bitiremedi allah canını emi...... benim çeyizim dünden hazır sen qenden baq...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 benimkide tamam daha ne bekliyoruz o zaman atalım imzatı bitsin bu iş... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 hazır sahıtte var burda kıyalım su nıkahı artık Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 hazır sahıtte var burda kıyalım su nıkahı artık az kaldı jöncüm bu kadın kısmının hazırlanması hep uzun sürüyo... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 ne uzun sürmesi bee....imza atmaya tırsıyon sen sonra beni suçluyorsun...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 ben yazmasam kimse yazmıyor yahu....... unutuluyor muyum neeeeee.......... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 eski radyolar gibi çatıya saklanmışız... selamlar.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yılanlı dağı'nın başı, yine duman oldu Ziyarete giden yollar, karboran oldu Yiğidim evine geldi, eller üstünde Lele lele lele, lele gülüm lele lele le Bir sal üstünde Lele ela gözlerine, kurban tatlı sözlerine Lele lele lele gülüm lele lele le Gün batımı usul boylum kara haberin aldım Evin, barkın viran olmuş dertlere kaldım Şimdi son kez evindesin, uyu sevdiğim Lele lele lele lele gülüm lele lele le Nenni sevdiğim sevgiler meydinim..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 selam olsun sanda erdal'ım aktaş'ım.................... sewgi benden hayatım........... güne ankarada başlamak hmmssss pek bişe ifade etmiyoooooo ankara benimle daha bi gozel oldu yaaafffff Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 artık kaynananıda görmeye gelirsin istanbula omu senin ayağına gelecek... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Walla Erbay kardeş Made'den umudunu kes sen en iyisi ankaraya gel iste olsun bitsin bu iş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 tamam çiçeğimi çukulatamı yaptırıp geliyom istemeye bekle beni madem geliyor adem... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Zaman zaman bu dünyada bir adam kalkar Şişinerek: 'İşte buradayım! ' der Kısa bir düş boyunca sürer zaferi Ölüm gelmiştir bile ve: 'İşte buradayım! ' der Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 tam zamanı işte...............................erbay gel iste bak yoksa kabul etmem..... zaten evde kaldım sen almazsan kimsede almaz..... hayatım niçün beni karalıyon aslanım.......... tavuklarına kış mı dedim...... erdalım aktaşım yine döktürmüşsün.........klavyene sağlık........... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.