Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 yaşlılar arasında kalmışızda haberimiz yok... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 nerde o eski gençlik bunlarda büyüklere saygı maygı kalmamış..........cıx cıx aip walla jojuum.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 hadi bize göktürklerden bahset biraz sen o dönemde kadın millet vekiliymişsin.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 ahh ahhhh o dönemler ne güzeldi..........trafik sorunu yokotu..moday uymak zorunda değildin........estetik yoktu...rejim yapmak nedir kimse bilmezdi..........ne günlerdi beeeaaaaa.........halk devlet elele idik......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 GiTTuĞuN o YeRLeRDe SöYLe HuZuRDa MiSuN......... GeRiDe KaLaNLaRiN SöYLe FaRKıNDa MiSuN...... aTıN BeNi DeNiZLeRe VeRMeYiN eLLeRiNe ZaTeN HaSReT KaLMiŞiDuM O DeNiZ GöZLeRiNe................ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Teyze karşıya geçiriyim mi sizi...... evladum sen beni arabanın altına itersin inada....kalsun ben üst geçiti kullancam...... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 bu forumda daha nice mutlu seneler geçirmen dileklerimle..... vay beee bizde bigün 1 yıllık olcaz inşallah...bende 1 aylık olcam işte yakında Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 bu forumda daha nice mutlu seneler geçirmen dileklerimle..... vay beee bizde bigün 1 yıllık olcaz inşallah...bende 1 aylık olcam işte yakında teşekkürler ...... inşallah olursun.... Teyze hızlı bi tır geliyo kaçırmayalım sen önden get ben ardından gelürüm..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Ruhumun yamacında, yeşil ovalar vardı. Güneşle sarmaş dolaş, gözlerine uzardı. Koşardı ceylanlarım, sen kalbime baktıkca. Coşardı nehirlerim, sen gönlüme aktıkca. Ay parçası yüzünde, mehtap şarkı söylerdi. Saçlarında yakamoz, parlar eşlik ederdi................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Deniz Gözlüm Gittuğun o yerlerde Söyle huzurdamisun oyy Geride kalanların Söyle farkındamisun Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine Gidupta dönmemeye Söyle yeminlimisun Dönüpta görmemeye Dayanabilirmisun Ey göklerin yıldızı Benim farkımda misun Benden ayrı yaşamaya Dayanabilirmisun Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine Altan Civelek canım cigerim küçük böcüğüm erbayım bu şarkı sana gelsin.................. Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 yaw hala buna hoşgeldinmi yazılıo? yakında zebaniler hoşgeldin yazacak nerdeyse :D Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yaw hala buna hoşgeldinmi yazılıo? yakında zebaniler hoşgeldin yazacak nerdeyse :D bakın biri Yazmış bile........................ pöööfffff :( ........................ Arka arkaya İleti göndermeyelim ! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 dibe mi vurmuşuz ne.......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 forumda belki ama gönüllerde hep zirvedesin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 forumda belki ama gönüllerde hep zirvedesin.. seni sewiyorum................... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 bişe olmiyiii uşağum..................... senide sewiyorum erbayım............... Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 sende en az benim kadar ilgi görüyosun hoşgeldin diyim bari eksik kalmıyım yedek parçalarında yerli malımı acaba. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sende en az benim kadar ilgi görüyosun hoşgeldin diyim bari eksik kalmıyım yedek parçalarında yerli malımı acaba. efendim??????? Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sana bişi diyen yokki elektro Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sende en az benim kadar ilgi görüyosun hoşgeldin diyim bari eksik kalmıyım yedek parçalarında yerli malımı acaba. Muhahhahahahhaha Allah cesanı vermesin senin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sende en az benim kadar ilgi görüyosun hoşgeldin diyim bari eksik kalmıyım yedek parçalarında yerli malımı acaba. çok merak ettiysen gelde bak yedek parçalara..........ne malıymış....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 benim ablam yüzde yüz yerlidir.... fosforlu sen çok gözüme batmaya başladın...alırım fosforunu.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 benim ablam yüzde yüz yerlidir.... fosforlu sen çok gözüme batmaya başladın...alırım fosforunu.... yerim seni....... bak fosforlu erbay dediyse alır o fosforunu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.