Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Börteçine falan bayan değilim haaaaaa

Ama sağol yinede Bu kurta hastayım

keşke imkan olsa da evde beslesem... :(  :ermm:  :crying:

16285[/snapback]

asena dişi, börteçine erkek kurttur..

sanırım bunu bilirsin..

artı şunu söylemek isterim ben sanırım iyi birşey söyledim..

sevgiler :clover:

• Cevaplar 1,1b
  • Görüntü 143,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• made in turkey!
    made in turkey!

"özlüyorum seni...zamanla barışamadım.....geçip gidiyor ömür... günlere doyamadım.....   yanıyorum ey yAr haberin yok.....saklıMDasın Ey yAr...."     büyük harflere dikkat...

• made in turkey!
    made in turkey!

beni uykumdan eden kimdirrrrr...tiz cellat çağrıla kelleleri vurula.......     inanın tebessüme çok fazla ihtiyacım var bu aralar.sizin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum ve yüzümde gülümseme old

• made in turkey!
    made in turkey!

ya uzun zaman olmuş gelmeyeli bir geldim şaşırdım yaaa evin şekli şemali değişmiş....boya badana yapılmış tanıyamadım evimi......bide sanki eski hali daha sewimliydi.......:(ben eski ewimi istiyorum

Gönderi tarihi:
  • Yazar
[ :blushing:

16289[/snapback]

KARAKURTA UTANMAKTA PEK YAKIŞMIŞ :P ŞIHIM BENİM.............SENİN HAREM TAM BENLİK HEMEN KAYIT PARASINI YATIRIP GELİYORUM.

KERÇİÇİĞİ BENDE SEVMEDİM BU HATUNU BİRAZ SAF MI NE?DEĞİŞEYİM HEMEN

Gönderi tarihi:

YA NE YAPTIN MADE İN BU RESİME BAKTIKÇA KUSASIM GELİYOR.ALLAHİN SEVERSEN DEĞİŞ YAFFF...

NOT:

HEM ŞIH EFENDİ DÜŞÜNDÜMDE SÖZLEŞME HÜKÜMLERİ PEK AĞIR BEN MÜRİDLİKTEN VAZGEÇTİM. :P

Gönderi tarihi:

Bıyıklardan belli.... :wub:

Gönderi tarihi:
river'ın mystic'liğine kapılmış,reiki ile insanlığa şifa dağıtan,nerdeyse her gördüğü arabaya vurulan,amatör türk sanat müziği solistliği yapan,arkadaşınızı aranıza alırmıydınız?? :clover:

16265[/snapback]

Amatör mamatörsün ama hadi alalım bakalım..)) Hoşgeldin..

Gönderi tarihi:
river'ın mystic'liğine kapılmış,reiki ile insanlığa şifa dağıtan,nerdeyse her gördüğü arabaya vurulan,amatör türk sanat müziği solistliği yapan,arkadaşınızı aranıza alırmıydınız?? :clover:

16265[/snapback]

16465[/snapback]

teşekkür ederim, profosyonel tavrınız beni ihya etti efendim

saygılar

Gönderi tarihi:

16265[/snapback]

16465[/snapback]

teşekkür ederim, profosyonel tavrınız beni ihya etti efendim

saygılar

16478[/snapback]

Saygı bizden efendim...

Gönderi tarihi:

16265[/snapback]

BU SEN MİSİN NEHİR BACI NE DEMEK BUYUR GEL...GELİRKEN RÜŞVET GETİRMEYİDE UNUTMA(PASTA BÖREK FALAN) :P

ŞAKA BİR YANA YAZILARINLA RENK KATIYORSUN HER ZAMAN BEKLERİZ... :clover:

16272[/snapback]

benimde karnım aç bende börek isterim kimin getirdiği önemli değil

yeterkı gelsin börekler

banada banada

:) :) :)

Gönderi tarihi:

hoşgeldin diycem ama ben senden sonra geldim galba.ama olsun yine de hoşgeldinn ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
hoşgeldin diycem ama ben senden sonra geldim galba.ama olsun yine de hoşgeldinn ;)

20296[/snapback]

eyvallah oş gördüm seni bayağı bir oldu seninle görüşmeyeli özlettin kendini. :P:P

Gönderi tarihi:

20296[/snapback]

eyvallah oş gördüm seni bayağı bir oldu seninle görüşmeyeli özlettin kendini. :P:P

20380[/snapback]

:D:D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yaf ne çok insan üye oluyor yaşlandım yetişemiyorum.........

herkes hoş geliyor biriside hoşnutsuz gelsin kurban kesem :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu arkidişler gelin yeniden tanşalım.....yenidn tanıyın beni bakın bu kez daha da seveceksiniz beni......ehuehuu :D:P

Gönderi tarihi:

AMAN AMAN BİR EKSİK KALMAKİ.

EE MADEM YENİDEN GELDİYSEN HOŞ GELDİN ŞİMDİLİK.

AMA UMARIM BU KEZ AKLINIDA YANINA ALMAYI UNUTMAMIŞSINDIR. ;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

ya insan neden emmen sıkılırki.....offya bakın burdan bile sıkılmaya başladım artık eski cazibesi kalmadı sanki...büyüsü bozuldu......ne yapsam gelmesem mi foruma ...ya saçmalama takıl arada bir bak stres atıyorsun...evet ama ne bileyim..tamam azcık daha düşünem....burası bensiz ne eder demi.........

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

anuuuuv atmışlar benim topiği alta....atamazsınız kardeşim.....ben zeytin yağı gibi çıkarım üstte... o kadar... -_-:angry:

Gönderi tarihi:

kırmızı halaıda serek dur :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.