Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Yani Hiç Oldu mu bu.....BİRİ DE ÇIKIP NERDE BU MADE DİYE MERAK ETMEMİŞ....BİR YILDIR YOKUM YAAAAA...(Kötü Bİ ESPİRİ OLDU)

• 2 ay sonra...
  • Cevaplar 1,1b
  • Görüntü 142,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• made in turkey!
    made in turkey!

"özlüyorum seni...zamanla barışamadım.....geçip gidiyor ömür... günlere doyamadım.....   yanıyorum ey yAr haberin yok.....saklıMDasın Ey yAr...."     büyük harflere dikkat...

• made in turkey!
    made in turkey!

beni uykumdan eden kimdirrrrr...tiz cellat çağrıla kelleleri vurula.......     inanın tebessüme çok fazla ihtiyacım var bu aralar.sizin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum ve yüzümde gülümseme old

• made in turkey!
    made in turkey!

ya uzun zaman olmuş gelmeyeli bir geldim şaşırdım yaaa evin şekli şemali değişmiş....boya badana yapılmış tanıyamadım evimi......bide sanki eski hali daha sewimliydi.......:(ben eski ewimi istiyorum

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

selam arkadaşlar

bu saatte kimse mi yok burda :S

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

ya harbiden insanoğlu çok nankör....ben gelemedim diye kimse gelip buraları temizlememiş....her yer toz kir içinde.....cıx cıx cok aip jojuummm.....sleep.png sleep.png angry.png angry.png  

Gönderi tarihi:
  • Admin

ya harbiden insanoğlu çok nankör....ben gelemedim diye kimse gelip buraları temizlememiş....her yer toz kir içinde.....cıx cıx cok aip jojuummm.....sleep.png sleep.png angry.png angry.png  

Gelir gelmez gene ağlamaya başladın ha.... :)YSG!

• 2 hafta sonra...
  • 9 ay sonra...
  • 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

çok uzun zamandır gelememiştim...ama sabah birisi hatırlatınca uğrayasım geldi...özlemişim harbiblush.png islik.gif

Gönderi tarihi:
  • Admin

çok uzun zamandır gelememiştim...ama sabah birisi hatırlatınca uğrayasım geldi...özlemişim harbiblush.png islik.gif

Yapma ya. Bizde bu nerede diye çok kötü günler geçirdik... İyi ki geldin yani... :)

• 7 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

sen nerdesin nasılsın öldün mü kaldın mı diyen de yoksad.png unsure.png blush.png ....hayır nasıl Adminsin arkadaş yawrularını merak etmez mi insan...islik.gif islik.gif

Gönderi tarihi:
  • Admin

sen nerdesin nasılsın öldün mü kaldın mı diyen de yoksad.png unsure.png blush.png ....hayır nasıl Adminsin arkadaş yawrularını merak etmez mi insan...islik.gif islik.gif

Yapma ya. Bizde bu nerede diye çok kötü günler geçirdik... İyi ki geldin yani... smile.png

Yani diyorum :)islik.gif islik.gif

Gönderi tarihi:

Hayırsız üyelerin en hayırsızı geldiiiiii w00t.gif  şoooraya bir selam bırakıyorum...whistling.gif flowers.gif

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum .Kendimi ruhen  ve fikren geliştirmeye çalışıyorum daha önce çok çekingen ve utangaç bir karakterim vardı bunları aştım şimdi ise gözüm herkesin aradığı genel kültürü ve konuşması yüksek biri durumuna gelmek .Buraya sizlerle beraber sohbet etmek ve bilgi paylaşımında bulunmak için kayıt oldum .Sizlerle tanışmayı dört gözle bekliyorum.(bu arada gerçekten dört gözlüyümoriginal.gif )

• 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.