Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2014 11 yıl Yazar Yani Hiç Oldu mu bu.....BİRİ DE ÇIKIP NERDE BU MADE DİYE MERAK ETMEMİŞ....BİR YILDIR YOKUM YAAAAA...(Kötü Bİ ESPİRİ OLDU)
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2014 11 yıl Admin way anam way...... Ah kim gelmiş... Çay olsa da içsek... YSG!
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2014 10 yıl Yazar ya harbiden insanoğlu çok nankör....ben gelemedim diye kimse gelip buraları temizlememiş....her yer toz kir içinde.....cıx cıx cok aip jojuummm.....
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2014 10 yıl Admin ya harbiden insanoğlu çok nankör....ben gelemedim diye kimse gelip buraları temizlememiş....her yer toz kir içinde.....cıx cıx cok aip jojuummm..... Gelir gelmez gene ağlamaya başladın ha.... YSG!
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2015 9 yıl Yazar gidip gidip gelmekte güzel.....gelipte yabancılık çekmemekte güzel....
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2016 8 yıl Yazar çok uzun zamandır gelememiştim...ama sabah birisi hatırlatınca uğrayasım geldi...özlemişim harbi
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2016 8 yıl Admin çok uzun zamandır gelememiştim...ama sabah birisi hatırlatınca uğrayasım geldi...özlemişim harbi Yapma ya. Bizde bu nerede diye çok kötü günler geçirdik... İyi ki geldin yani...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 8 yıl Yazar sen nerdesin nasılsın öldün mü kaldın mı diyen de yok ....hayır nasıl Adminsin arkadaş yawrularını merak etmez mi insan...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 8 yıl Admin sen nerdesin nasılsın öldün mü kaldın mı diyen de yok ....hayır nasıl Adminsin arkadaş yawrularını merak etmez mi insan... Yapma ya. Bizde bu nerede diye çok kötü günler geçirdik... İyi ki geldin yani... Yani diyorum
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 8 yıl Hayırsız üyelerin en hayırsızı geldiiiiii şoooraya bir selam bırakıyorum...
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2017 8 yıl Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum .Kendimi ruhen ve fikren geliştirmeye çalışıyorum daha önce çok çekingen ve utangaç bir karakterim vardı bunları aştım şimdi ise gözüm herkesin aradığı genel kültürü ve konuşması yüksek biri durumuna gelmek .Buraya sizlerle beraber sohbet etmek ve bilgi paylaşımında bulunmak için kayıt oldum .Sizlerle tanışmayı dört gözle bekliyorum.(bu arada gerçekten dört gözlüyüm )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.