Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2013 11 yıl Admin Wuuuhuuuu unutuldum mu .....? Kim gelmiş.... hoşgelmişş...
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2013 11 yıl .. bida yaş ilerledi felân yok.. tımmı kısımıs.. hoş geldin.. çook hoş geldin.. bak bis bıraktığun yerden.. azimle çalışyorus.. bise eferin de.. pek de usaklara gitme.. akroştisimis: mademki bırakıp gittin acılara garkettin bisi devam etmesin n'olur e mi canımıs olan şey ..
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2013 11 yıl Yazar Kim gelmiş.... hoşgelmişş... hoş görmüş...hoş olmuş......
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2013 11 yıl Yazar .. bida yaş ilerledi felân yok.. tımmı kısımıs.. hoş geldin.. çook hoş geldin.. bak bis bıraktığun yerden.. azimle çalışyorus.. bise eferin de.. pek de usaklara gitme.. akroştisimis: mademki bırakıp gittin acılara garkettin bisi devam etmesin n'olur e mi canımıs olan şey .. çok saygı değer büyüğüm we de pek bi gıymetli İnter Abim....akrıştişine bayıldım......sizleride ne kadar çok özleyip,sewdiğimi anladım.....
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 11 yıl .. woodoo sizsiniz efendim.. sizin ritminizde.. karşıtların dansı başlar.. sizi ilk tanıdığımda öyleydi.. şimdi de.. ne güzel.. merhaba.. .. ..
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 11 yıl Yazar ewet dile kolay tam 8 yıl.....ne güzel günlerdi forum resmen evim olmuştu..üyeler ailem falan filan....
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 11 yıl .. gökten gene bi tane düştü.. bu sorun ile ilgili aerosol içat edilmedi mi da yaw? allam allam beni sınamaktasın biliyom da.. niyse.. ..
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 11 yıl Yazar .. gökten gene bi tane düştü.. bu sorun ile ilgili aerosol içat edilmedi mi da yaw? allam allam beni sınamaktasın biliyom da.. niyse.. .. mujux.....
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 11 yıl gün bittiyse hafta bitti demektir..... daha pazartesiiiiiiiii...
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 11 yıl Yazar daha pazartesiiiiiiiii... klasik pazartesi sendromu bitti işte......bu demek oluyor ki hafta bittiiiiiii.............wuuuuuuhuuuuuuu
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 11 yıl Yazar bu benim sayfamsa eğer her istediğimde yazabilirim kimene ki....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.