Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 .. illâ favaaa.. .. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 .. illâ favaaa.. .. tek başına olmaz bu ama yanınada ; 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 gözümün önünden hamsiler, istavritler geçiyor. şu balık yapma işinin bir kolayı olmalı. ev kokmamalı, her taraf yağ olmamalı, bütün mutfak çamaşır suyundan geçmemeli... var mıdır bi bilen ? 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 gözümün önünden hamsiler, istavritler geçiyor. şu balık yapma işinin bir kolayı olmalı. ev kokmamalı, her taraf yağ olmamalı, bütün mutfak çamaşır suyundan geçmemeli... var mıdır bi bilen ? ilk sorum balkonunuz varmı? çatı, teras v.b. bişilerde olur Var ise; küçük bir piknik tüp edinilir, sonra balkon duvarlarınada sıçramasın diye gazete kağıtlarıyla muhtemel alan koli bandıylan gelişi güzel tutturulur sonraa tüm gerekli malzemelerle balkona iltica edilir uyguladığım çözüm yolum bu . piknik alanında değilsem tek çözümüm bu canım... ben balığa dokunamadığım için temizlemesini eğer balıkçı yapmadıysa sevdiceğim alır, temizler, hazırlar, pişirir sofraya getirir bende afiyetle yerimm.. her eve benim aşkımdan lazım 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 ilk sorum balkonunuz varmı? çatı, teras v.b. bişilerde olur Var ise; küçük bir piknik tüp edinilir, sonra balkon duvarlarınada sıçramasın diye gazete kağıtlarıyla muhtemel alan koli bandıylan gelişi güzel tutturulur sonraa tüm gerekli malzemelerle balkona iltica edilir uyguladığım çözüm yolum bu . piknik alanında değilsem tek çözümüm bu canım... ben balığa dokunamadığım için temizlemesini eğer balıkçı yapmadıysa sevdiceğim alır, temizler, hazırlar, pişirir sofraya getirir bende afiyetle yerimm.. her eve benim aşkımdan lazım teşekkürler 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 .. oh mamma!farcite ti amo.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 ben hiiç sevmem size ikramım.. Cidden şerbetli tatlı asla yemem! amaaa bu sizeeee bitanede kendimeee ; buda benimm ) 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 işte! tarsus'un pastırmalı humus'u.. turşular felân.. kesmen'de.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 .. sabah için kahvaltı tabağımız.. çay ve kahvemiz aşağıdadır.. (güncellenen başlıklar sıralamasına göre yane..) 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 saba kaffaltı masamıs.. gittii gitti gitti.. olsun.. akşama bakalım.. adapazarı ıslama köfte.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 .. değişik bi model; suma bardak.. ne hikmetse? 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 .. değişik bi model; suma bardak.. ne hikmetse? benim olsun bu bardak.. çok sevdimm 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 benim olsun bu bardak.. çok sevdimm oj geldiniiz..@@simin kızımız.. olsun efendim.. olsun.. size nice bardaklar olsun.. şu anda quantum'dan söz ettim.. kimse annamadı.. n'apim? merhaba.. 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 şimdi şuan elde açma patates böreği olsaydı ne güzel olurdu : ) Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 şimdi şuan elde açma patates böreği olsaydı ne güzel olurdu : ) arnavut böreğimiiii hımm pırasalıda enfes 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 .. ewet pırasa'lı.. işte salça soslu pırasa mücveri.. afiyet olsun.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 , Happy Halloween! 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 .. bu da halloween kabak tatlısı.. antalya'dan.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 .. bu da halloween kabak tatlısı.. antalya'dan.. çok güzel bizde de yani evde babannem tam bu 1 haftalık süreçte kabak pişirirdi hep halada pişirir yani! anlamazdım küçükken ama "kole dede" zamanı derdi bana ... o gelip akşamları yiyecek ve bizim evimize bereket gelecek o yüzden yaptım derdi bende bakardım gelen giden yok 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 .. kole dede: ortaklaşa bi aldatı/kukla ya da toplumu oyalamak için oluşturulmuş eğlendirici kurgu.. anlamına geliyor.. bizim melmeket diliyle.. @@simin .. 1 Alıntı
Φ badreal Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 lahmacun olaydı iyiydi Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 arnavut böreğimiiii hımm pırasalıda enfes elde açılan her börek tarafımdan afiyetle yenir ama en çok patatesli olanı : ) 3 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2013 .. sendeki iştahı hissedince insan neler yapar isteyince bi koşu gittim tarif aldım biraz un ile yağ buldumçırptım, çırptım, karıştırdımelime yüzüme bulaştırdımkimse kimseye benzemezkendimi bi bilen ile yarıştırdım hamuru incecik açtım ve iştee sonucunda sana patatesli-kıymalı börek yaptııımm.. afiyet olsun.. şeker-kaymak dahi bal olsun.. 2 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2013 @interlock hocam, elde açılan börekle yufka böreği bir olabilir mi elinize sağlık, teşekkür ederim 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.