Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 11 yıl gözümün önünden hamsiler, istavritler geçiyor. şu balık yapma işinin bir kolayı olmalı. ev kokmamalı, her taraf yağ olmamalı, bütün mutfak çamaşır suyundan geçmemeli... var mıdır bi bilen ?
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl Yazar gözümün önünden hamsiler, istavritler geçiyor. şu balık yapma işinin bir kolayı olmalı. ev kokmamalı, her taraf yağ olmamalı, bütün mutfak çamaşır suyundan geçmemeli... var mıdır bi bilen ? ilk sorum balkonunuz varmı? çatı, teras v.b. bişilerde olur Var ise; küçük bir piknik tüp edinilir, sonra balkon duvarlarınada sıçramasın diye gazete kağıtlarıyla muhtemel alan koli bandıylan gelişi güzel tutturulur sonraa tüm gerekli malzemelerle balkona iltica edilir uyguladığım çözüm yolum bu . piknik alanında değilsem tek çözümüm bu canım... ben balığa dokunamadığım için temizlemesini eğer balıkçı yapmadıysa sevdiceğim alır, temizler, hazırlar, pişirir sofraya getirir bende afiyetle yerimm.. her eve benim aşkımdan lazım
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl ilk sorum balkonunuz varmı? çatı, teras v.b. bişilerde olur Var ise; küçük bir piknik tüp edinilir, sonra balkon duvarlarınada sıçramasın diye gazete kağıtlarıyla muhtemel alan koli bandıylan gelişi güzel tutturulur sonraa tüm gerekli malzemelerle balkona iltica edilir uyguladığım çözüm yolum bu . piknik alanında değilsem tek çözümüm bu canım... ben balığa dokunamadığım için temizlemesini eğer balıkçı yapmadıysa sevdiceğim alır, temizler, hazırlar, pişirir sofraya getirir bende afiyetle yerimm.. her eve benim aşkımdan lazım teşekkürler
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 11 yıl Yazar ben hiiç sevmem size ikramım.. Cidden şerbetli tatlı asla yemem! amaaa bu sizeeee bitanede kendimeee ; buda benimm )
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 11 yıl işte! tarsus'un pastırmalı humus'u.. turşular felân.. kesmen'de..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 11 yıl .. sabah için kahvaltı tabağımız.. çay ve kahvemiz aşağıdadır.. (güncellenen başlıklar sıralamasına göre yane..)
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 11 yıl saba kaffaltı masamıs.. gittii gitti gitti.. olsun.. akşama bakalım.. adapazarı ıslama köfte..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. değişik bi model; suma bardak.. ne hikmetse? benim olsun bu bardak.. çok sevdimm
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 11 yıl benim olsun bu bardak.. çok sevdimm oj geldiniiz..@@simin kızımız.. olsun efendim.. olsun.. size nice bardaklar olsun.. şu anda quantum'dan söz ettim.. kimse annamadı.. n'apim? merhaba..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 11 yıl şimdi şuan elde açma patates böreği olsaydı ne güzel olurdu : )
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 11 yıl Yazar şimdi şuan elde açma patates böreği olsaydı ne güzel olurdu : ) arnavut böreğimiiii hımm pırasalıda enfes
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 11 yıl .. ewet pırasa'lı.. işte salça soslu pırasa mücveri.. afiyet olsun..
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 11 yıl Yazar .. bu da halloween kabak tatlısı.. antalya'dan.. çok güzel bizde de yani evde babannem tam bu 1 haftalık süreçte kabak pişirirdi hep halada pişirir yani! anlamazdım küçükken ama "kole dede" zamanı derdi bana ... o gelip akşamları yiyecek ve bizim evimize bereket gelecek o yüzden yaptım derdi bende bakardım gelen giden yok
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 11 yıl .. kole dede: ortaklaşa bi aldatı/kukla ya da toplumu oyalamak için oluşturulmuş eğlendirici kurgu.. anlamına geliyor.. bizim melmeket diliyle.. @@simin ..
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 11 yıl arnavut böreğimiiii hımm pırasalıda enfes elde açılan her börek tarafımdan afiyetle yenir ama en çok patatesli olanı : )
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2013 11 yıl .. sendeki iştahı hissedince insan neler yapar isteyince bi koşu gittim tarif aldım biraz un ile yağ buldumçırptım, çırptım, karıştırdımelime yüzüme bulaştırdımkimse kimseye benzemezkendimi bi bilen ile yarıştırdım hamuru incecik açtım ve iştee sonucunda sana patatesli-kıymalı börek yaptııımm.. afiyet olsun.. şeker-kaymak dahi bal olsun..
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2013 11 yıl @interlock hocam, elde açılan börekle yufka böreği bir olabilir mi elinize sağlık, teşekkür ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.