Φ Dayı Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Sizin Cinleriniz varmı..arada bir tepenize toplanıp düğün yaparlarmı.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Cin midir bilmiyorum ama kafamın içinde anlaşılması güç bir düğün yaşandığı kesin Alıntı
Φ gezginamca Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 Ah kendini kaybettimi cinler üşüşür başına. Kendini kaybettimi sadece. 1 Alıntı
Misafir gamze Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 Haksızlıktan nefret ederim benimde cınlerim o zaman çıkar tebeme Alıntı
Φ alkanaga Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2016 Cin, benlik dolu düşünceler,benliği kurnazlıkla destekleyen fikirlerdir. Bu tip Cinlere dikkat edin zira yaklaştığınızda sizi çarparlar... Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 24 Mart , 2018 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2018 ...cin gördüğünü söyleyenlere ben derim ki:"...SENDE CİNSİN?" zira her varlık hemcinsini görür.melek meleği insan insanı cin de cini ??? hadis:"...ahirzamanda cinler görünecektir?" hadisinide ben şöyle yorumluyorum.cini cin görür misali ufo görenler vardır ufo/cindir fikrini ilk ortaya atan benim.13.yılımda sosyalmedya yazarıyım (...yazarefendi?) mahlası ile adnan oktar ve zuhal kaya benden sonra CİN/UFOdur fikrini ortaya attı. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.