Φ Pasifik Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Alman fotoğraf sanatçısı Andreas Gursky’nin 1999 tarihli “Rhein II’” adlı fotoğrafı, açık artırmada 4.3 milyon dolara satıldı. ABD’nin New York kentindeki Christie’s müzayede evinde düzenlenen açık artırmada satılan fotoğraf, bugüne dek en pahalıya satılan fotoğraf oldu. Panoramik baskı, 6 ayrı fotoğraftan oluşan seri çalışmasının bir parçası. Anlayan varsa anlatabilir mi? 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 pan.. örnekleri sinemada var.. "gerry" gus van sant, bu filmde bolca kullanır pan'ı.. seyredin.. seversiniz.. umarım? ... filmden bi fotoğraf.. Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Kültür şoku daha yeni yetişkin oldum sizin kadar kültürüm yok Pan'ı anladım ama 4.3 milyon nasıl ettiğini anlamadım. Sanırım ben sanat özürlüyüm. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 yo.. değilsiniz.. o bambaşka bi yaşam boyutu o kadar.. o boyutta yaşayanlara inanmazsınız.. kültür şoku da biter.. kabul etmek zorunda değilsiniz ki.. örneğin ben.. etmiyorum.. o yöndeki komplekslerim de son buluyor.. Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 birkaç cümle yazmıştım sonra silip hepsinin özeti olarak bu gülücüğü koydum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 gülücük size yakışıyor efendim.. dilerim uzun yaşamınızda.. hep gülücükler.. ışıkçıklar yayarsınız.. şu anda olduğu gibi.. merhaba.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.