Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Admin Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Yahoo özgeçmişinde (resume) yalan söyleyen eski CEO Genel başkanının işine son verdikten sonra, yeni genel başkan arayışlarına başlamıştı. Aldığımız habere göre Yahoo yeni genel başkanını Google'dan seçti. Alınan bilgiye göre Marissa Mayer Google Yönetim Kurulu görevinden ayrılarak Yahoo'nun yeni Genel Başkanı (CEO) oldu. Herkesin merak ettiği konu problem içinde olan Yahoo'yu Marissa Mayer kurtarabilecek mi..! Bekleyelim ve görelim diye bitirelim... Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Ne demiş acaba merak ettim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Ne demiş acaba merak ettim Kim ne demiş? Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Kim ne demiş? Özgeçmişinde yalan söylemiş ya Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Özgeçmişinde yalan söylemiş ya Mezun olduğu ünversiteler hakkında yalan bilgiler vermiş (daha doğrusu mezun olmadığı bir üniversite listede görünüyor) Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Mezun olduğu ünversiteler hakkında yalan bilgiler vermiş (daha doğrusu mezun olmadığı bir üniversite listede görünüyor) Vay cesurmuş Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Vay cesurmuş Evet hele hele orada çalışan birisinin yapması çok enteresan ama bunun yanında bir sürü para ile ayrıldı oda cabası... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.