Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Neden uyanmıyan birisinin başına su dökeriz..? Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 uyku sersemi şimdi yüzünü yıkamayı unutur diye Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Bilemediiin,yok sana helva.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 heheheh çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 heheheh çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır... Bilmişsin yine,tebrik ederim.. Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 gloria sende nerde gereksiz bi soru hemen biliyon haa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ..helal gloria.. bilmeceyi bilmişin.zaten bilmeceler bilinmek için.resimde elinde tuttuğun çocuğun mu.çocuğunsa allah bağışlasın..byee. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Neden uyanmıyan birisinin başına su dökeriz..? [/quot su en kolay ve en ucuz bulunan olduğu için ha bıde zararı yok.. adamın suratına uyandırmak için kola,yada kolonya döktuğümüzü düşünsenıze,yada türk kahvesı fılan... adam ne olur acep heh he...(cevap verılmış ama,ben de cevap hakkımı kullandım) Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 hocam şimdi sınavda bu soru çıkarsa ben hangii cevabı yazacam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 hocam şimdi sınavda bu soru çıkarsa ben hangii cevabı yazacam bızım gibi sulandırma yeter Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 valla not korkun yoksa burayı olduğu gibi kopyala yapıştır ama tavsiye etmem bi kere fzla makara yapmışım yazılı kağıdında karnede bi not düşürdü fırat nerde doğar nereye dökülür yurdumuzda doğar ellere dökülür bide yazılıdan sonra boş bıraktığım soruya kaç puan verdiğini sorunca hepten zıvanadan çıktı hoca Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 ahh ben bi örtmen olsaydım varya....... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Helvasını yerdik çocukların.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.