Zıplanacak içerik

Seksi Dinci Yazar Açılımı" ‘Kocama arkadaşımı tavsiye ettim’

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Dinci Yazar Açılımı" ‘Kocama arkadaşımı tavsiye ettim’

Sibel Üresin kocasına arkadaşını tavsiye etmiş eş

Tepki çeken açıklamalar!

Sibel Üresin, İstanbul'da tek eşli kimse olmadığını savunarak ilginç açıklamalarda bulundu

Tepki çeken açıklamalar! Sibel Üresin, yine tepki çekecek açıklamalarda bulundu

040720121840428515310_2.jpg

Seda Sayan'ın programına çıkan Sibel Üresin, İstanbul'da tek eşli kimse olmadığını savunarak ilginç açıklamalarda bulundu. Üresin'in "Kocama arkadaşımı tavsiye ettim" yönündeki açıklaması ise Seda Sayan'ın bile ağzını açık bıraktı.

'Kocamın ikinci bir eş alması için müsade ettim" sözleriyle tartışma yaratan Sibel Üresin, yine tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

‘İstanbul'da tek eşli kimse yok’

Beyaz TV'de, Seda Sayan'ın bugünkü konukları arasında yer alan Sibel Üresin, çift eşlilik konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere: "Hiç çift eşli yaşayan yokmuş gibi davranıyorsunuz, size şaşırıyorum. Eğer ben sadece kendi ofisimde bana gelen çok eşlileri değerlendirecek olursam; 'İstanbul'da tek eşli hiç yok' diye net bir cümle kurabilirim." dedi.

‘Kocama arkadaşımı tavsiye ettim’

Kocasına ikinci bir eş alması için müsade ettiğini belirten Üresin: "Ben kocama bekar arkadaşımı gösterdim. Beğeniyorsan alabilirsin dedim. Ama o kabul etmedi. Kabul etseydi de boşanmazdım" sözleriyle ekran başındakileri şaşırttı

23144_5350_04072012_14.jpg

‘Kocama arkadaşımı tavsiye ettim’

Kocasına ikinci bir eş alması için müsade ettiğini belirten Üresin: "Ben kocama bekar arkadaşımı gösterdim. Beğeniyorsan alabilirsin dedim. Ama o kabul etmedi. Kabul etseydi de boşanmazdım" sözleriyle ekran başındakileri şaşırttı

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ne guzel iste

tam evlenilcek kadin

Hocaya sormak veya beklemek lazim bastan cikmayalim

Hoca ne diyor yavas yavas ahaste ahaste ,,

Acaba onuda iceriyormu..

Atlantik ötesi

Mali destegi var mi..

Yazarimiza lakin ve vakin ikinci sefer yazarimiz bastiriyor

Cift eslilik,

Derin hisler herkese isler..

Seksi bir tesgilatlanmaya gider mi..

Cünkü hocalar icinde su anda seksi yarilma var!

Bu yazarin bu cikislari..

Velakin gavur izmirden sonra seks kölesi istanbul ayagi mi geliyor,,

Türkiye´ye her alanda inanilmaz saldiri var..

Istikrar sifir..

SIFIR OLARAK GÖRÜYORUM.

Gönderi tarihi:

bence bole durumlar olabilir biggrin.png

neticede adam ve kadin bissuru seyi asmislardir ve biribirilerini cok iyi tecrube etmislerdir biggrin.png hani artik gozleri arkada kalmicak hale gelislerdir

yani bole bi durumda kadin kocasina bekar arkadasini oneriyorsa bu ilk etapta sok etkisi yaratabilir .. ama bi bildigi varsa bile ortaya solememesi gerekiyodu biggrin.png

ama bize gulup gectiklerine eminim ..

yani cok ta fazla durmuyorum bunun uzerinde ..

neticede ne zman haber okusam herkez bosaniyor .. sonra yenidn evlilik yapip yeniden bosaniyorlar..

iliskiler yurumuyor .. bu anormalliklerden biri de bu iste biggrin.png

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bence bole durumlar olabilir biggrin.png

neticede adam ve kadin bissuru seyi asmislardir ve biribirilerini cok iyi tecrube etmislerdir biggrin.png hani artik gozleri arkada kalmicak hale gelislerdir

yani bole bi durumda kadin kocasina bekar arkadasini oneriyorsa bu ilk etapta sok etkisi yaratabilir .. ama bi bildigi varsa bile ortaya solememesi gerekiyodu biggrin.png

ama bize gulup gectiklerine eminim ..

yani cok ta fazla durmuyorum bunun uzerinde ..

neticede ne zman haber okusam herkez bosaniyor .. sonra yenidn evlilik yapip yeniden bosaniyorlar..

iliskiler yurumuyor .. bu anormalliklerden biri de bu iste biggrin.png

Kavram karisikligi yaratmissiniz gurup seks Arti imam nikahi esit mi oluyor!

Benim anladigim imam nikahi ücüncü esliligin yolunu acan sistemdir. Bir erkekle birden fazla kadinla birden fazla Aile yaratilmakda bunun sonucunda dogacak cocuklarda bunun meyvesi olacaktir..Yani burda bir erkekle iki üc daha fazla Aile,, Daha fazla mutlu cocuklar... Aile ici cinsel istimarlarin önüne gececek idael bir Aile kavramsal kurma tasarimi.. Bunda suna dikkat etmemiz gerekiyor sokaklar daha özgür gözlerinizi daha iyi iri acabilirsiniz Osman beyin karisi istanbul´da pazarda ayni anda bodrumda denizde ayni anda ucakda atlantik yolunda dördüncüsüde yatakda uzanmis beni bekliyor diyebilecegiz..

Ama burda zannediyorum kadinin histerik konusma tarzi gurup sekse arzu talepi var büyük sehirlerde bu tür yatkinlikta insanlarin olabileceginden yola cikarak kendisininde böyle yatkinliginin varligini acikca belirtiyor.. Modern cagda imam nikahin gecmiste oldugu gibi fantazilerin cogaldigi dönemde bunun bal gibide gurup seksi oldugunu tescilliyor. Insan zevk aldigi herseyin kurnazi olmustur bunun tarihi yoktur,,

Ensest iliski bize sok etkisi yaratabilir burda arkadasini tavsiye etmis sok etkisi yaratacak bir durum yok.

Tabiiiki arkadasina saldiracak tavsiye edecek bu tür iliskilerde ilk saldiri en yakini olmuyormu iklim degistirecek halleri yok!!!

Dostca bir saldiri..diyelim

Onlarin doruga tirmandirdiklari fantezilerinin arasinda bizim mimiklerimizi görecek halleri yok is basinda kim kimi görür cin bir kere cikmis siseden. Hani onlar hep korkuturlardi ya cin siseden cikarsa,,

Benden dostca tavsiye Avrupa´da oldugu gibi eslerini degistirebilecek mekanlarin olusmasi Avrupa´da bir sehirde bir tane varsa..

Bizim seksi dinciler kactane yaratir diyorsak. Bu siseden cikacak cin´in yeteneklerine baglayalim!

Bosanmalara gelince kadini tarlada dogan ben evlendikten sonra tarlaya sürülecek tohup gibi görürsek bosanmalarin mantigi bu..

Cin cikmalioriginal.gif

Her cin ayni firtanayi yaratmaz kimi sam yelini estirir gurubuda gerek kalmaz.

Gönderi tarihi:
Kavram karisikligi yaratmissiniz gurup seks Arti imam nikahi esit mi oluyor!

bakis acisina bagli olarak degisir

neticede mahrem konular caizdir smile.png herkezin gonlu varsa kimseye bisey demek dusmez ...

kiskanan ya da ruhunda yetersizlik hissi olan kisiler basta gelmek uzere herkez saldirabilir bu fikre ..

ama gizlide o derin tutkular herkesi esir almisken ak pak gorunmeye calismak olmazzz !

insan dogal ihtiyaclarini nasil tek basina goruyorsa ; mahrem konularda da hurriyeti vardir ..

o kadin sacmalamis ve aptal gorunumlu bi kadin olabilir ...

ayetlerin yan anlamlarina bakabiliriz ;

kendini sana hibe eden kadinlar sana helal kilindi (Ayet)

kadin kendini teslim ederse erkek ona sahip cikabilir .. onun mahremi olmus olur ...

simdi herkes cok eslilige soyunursa da kargasa cikacagindan ;

cok eslilik kudret ehli kisilere mahsustur ; ne diyor ayette ;

kendini sana hibe eden kadinlar ;

yani oyle bir tutku gucu olmali ki ; kadin ona kendini birakabilsin ; P

yoksa goruyoruz tv de kadinlar erkeklere rahatlikla tavir alabiliyorlar ... bu gibi erkekler bu is icin uygun degiller gibi biggrin.png

erkegin hasi ve imanli olanina kadinlar saygi duyarlar ve onun manevi korumasina ve gucune sokulabilirler ... bu makul ..

Peygamberi sav goren donakaliyordu ... nefesi kesiliyordu .. ona tutunup kaliyordu ... zaten o ayet te ona indi ;P

cok attim biggrin.png hadi bana saldirin biggrin.png

Gönderi tarihi:

Sibel üresin bence bir müslümana çok kolaylık sağlayacak bir kadın :)

Gönderi tarihi:

bence de uresinler biggrin.png

olmadi ; muhabbet cikar ;

herseyi asmis kendi kendine yeten kisilerin dostlugu cok kiymetlidir

ama bu kadin biraz catlak biggrin.png

Gönderi tarihi:

herkezin gonlu varsa kimseye bisey demek dusmez ...

Bu konuda dennise'yi haklı buluyorum. O, "neticede mahrem konular caizdir" diyor, ben ise mantık açısından doğru buluyorum. Bir kişi, diğer bir kişi ile başkasına zarar vermeden birlikte oluyorsa kime ne? Kim burada seks veya namus bekçiliğine soyunacak?

Bir şartla karşı olabilirim. Birlikte olduğu kişi eşini kıskanıyor da başkası ile olmasından acı duyyorsa yapmasına karşıyım. Kaldı ki yazar burada kendisi izin veriyormuş.

Yazarın "İstanbulda tek evli yok" sözüne de katılıyorum. Benim yaşadığım Anadolu kentlerinde de büyük çoğunluk böyle. Gizli yapıyorlar. İşin garibi, bunu yapanlar, sohpetlerinde de ahlak, namus savunucusu oluyorlar. İşimiz gücümüz takiyye. Bir türlü dürüst olamayacağız.

Gönderi tarihi:

Bu konuda dennise'yi haklı buluyorum. O, "neticede mahrem konular caizdir" diyor, ben ise mantık açısından doğru buluyorum.

aynen ; mahrem konular caizdir dedim(kurdugum cumleye bak) ; gecekusu gelsin diye ; )

ama gelmedi :D hem cinsellik ogesi hem imla bozuklugu yetmedi :D

gerci bu aralar ugrayamiyo gibi ama kulagi cinlamamis olamaz sleep.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.