Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

İstanbul'da bu sabah (18 Haziran 2012) başlayan Fatih Sultan Mehmet Köprüsündeki bakımın yanı sıra aynı anda Haliç Köprüsünde de bakımın başlaması istanbul trafiğini felç etti. Öğle saatlerinde trafik yoğunluğunun köprüden İSTOÇ'a kadar dayandığı ve 20 dakikalık yolun 140 dakikada aşılır hale geldiği söyleniyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde, Avrupa Yakasından Anadolu Yakası yönünde yapılacak olan asfalt yenileme çalışması 3 ay sürecek ve 2 şerit devamlı olarak trafiğe kapatılacak. İlerleyen günlerde 1 şeridin daha trafiğe kapatılacağı da gazete haberleri içinde.

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bulunduğum yerde trafik sorunu yok! Fakat sıcak bir havada ağır ilerleyen bir trafikte kalmak kadar kötü bir şey yok diyebilirim...

İstanbullulara kolay gelsin :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Çalıştığım kurum sanırım çalışma saatlerini değiştirecek ama bunun da pek etkili bir yöntem oalcağını sanmıyorum. Sonuçta bu 24 saatlik bir uygulama olduğu için trafik de günün her anını etikeleyecek. Akşam eve ne kadar zamanda döneceğimi tahmin bile edemiyorum. Özellikle Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına geçişler ya da tam tersi Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına geçişler işkenceye dönecek.

Trafik nedeniyle herkes toplu taşıma araçlarına yöneldi ama bu sefer de toplu taşıma araçları işkence araçlarına dönüştü; alta bir resim ekliyorum, resim metrobüs duraklarından birinde çekilmiş... Durakta yer kalmadığı için insanlar metrobüs yoluna doğru inmek zorunda kalmışlar, düşünün artık halimizi:

85yuk.jpg

ftğ: Ozan Gülen

Gönderi tarihi:

Toplu taşıma araçlarını kullanmak lazım bende yarinden itibaren metrobüsü kullanacağım.Ama bügün saat 12 de anadolu yakasına geçtim trafik akıcıydı .(Boğaziçi köprüsü )

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Oooo İstanbul'daki trafik çilesine Karayolları Genel Müdürümüz Cahit Turhan'dan süperrrrr üstü hatta ötesi bir teklif gelmiş hemen değerlendirelim bu teklifi.

Çalışmaların zorunlu olduğunu söyleyen Turhan bu durumdan etkilenmek istemiyorsak bize kent dışına çıkmayı tavsiye etmiş aynen şu cümlelerle;

"Tatilini İstanbul dışında geçirme imkanı olanlar İstanbul dışına çıkarsa İstanbullular da biz de memnun oluruz."

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.