Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl Şimdi kapanın önünde bir tane sigara içmek lazımdı aslında Nedense sokakta sigara içip "Güler yüzlü temiz Şişli" sloganımızı kirletmekten zevk alıyorum..Ben en iyisi bi deşarj olup geleyim..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl sevmek çay sevgili şeker benim gibi garibanlarda çayı şekersiz içer ahahhaahahaha jon lafin sanatsal degeri yeter .. kiz olsam ozel mesaj atardim
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl ahahhaahahaha jon lafin sanatsal degeri yeter .. kiz olsam ozel mesaj atardim ben ve sanat.yapma be kardeş.benimkisi sadece arabesk bi yaklaşım ovvv ayranda köpürmüşte köpürmüş hee.bi hüüüp demek lazım.hüüp demezsek bıyıklarımız ayran olur
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl omar.. hey.. omar123.. bi teşekkür et yaw.. bedavadır.. ne yüksünüyon..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl eferin.. pravo.. şindi ne istersen iste.. var bu katinde e mi?
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl valla çok iyi oldu bu ayran yavv saolasın kola içim dedim şimdi kolam bitmiş üçübiarada içim dedim yok anasını satim kalmamış oda nescafe içeyim dedim kavanozu bi açtım dibi donmuş küflenmiş bi tane sahlep buldum bu sıcaktada içilmez hem evde süt yok türk kahvesi var ama şimdi hiç uğraşamam dondurmam da bitmiş bu ayran ilaç gibim geldi valla yav
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl eferin.. pravo.. şindi ne istersen iste.. var bu katinde e mi? Kısa Parliament var mı ?
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl bende aqua blue var yavv onuda halamdan yürüttüm bugün bi paketi 2 ayda bitirir içmiyorsan alırım böyle paketini işte yoksa parlementi sevmem benim sigaram lucky
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl benim getirdiğim hankısı? annamam cigara işlerinden de.. örenim bare..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl İnterlock bu sefer tutmadım..Sigara içen ölür gibi uyarı yazıları yok..tçık tçık
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl valla.. kızarsın deyu.. yazısı olmayanından seçmiştim.. bi da yapmam ustacım.. afüv et.. görmesten gel..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl ooo neee yaww.. carttadak gözüme girdi.. ben kullanmıyom cöncüm.. mercy.. tişkür ederim yani.. tercime ettim.. belki rusça bilmessin diye..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.