Φ shevchenko Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 hilafet kaldırılmasa tüm müslüman ülkeler karşısında Türkiye nin büyük bir manevi gücü olmayacak mıydı? bilgisi olanlar paylaşsın lütfen. tartışma amaçlı açmadım. kaldırılmasa neler olurdu bugün onu bilmek istedim. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 hilafet kaldırılmasa tüm müslüman ülkeler karşısında Türkiye nin büyük bir manevi gücü olmayacak mıydı? bilgisi olanlar paylaşsın lütfen. tartışma amaçlı açmadım. kaldırılmasa neler olurdu bugün onu bilmek istedim. Sanırım verdiğim bu linkte sorularının cevaplarını bulacaksın... Saltanatın Kaldırılmasına İlişkin Gelişmeler , Hilafet Meselesi Alıntı
Φ shevchenko Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 teşekkürler. okuyacam şimdi Alıntı
Φ shevchenko Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 buradaki bilgilerde bazı yanlışlıklar olabilir ama. ilber ortaylı nın tarihle ilgili bir belgeselini izlemiştim. sultan vahdeddin sürgünde ölüdğünde ölüm haberini Atatürk e veriyorlar. Atatürk aynen şöyle diyor. "Çok namuslu bir adam öldü.istese bütün hazineyi beraberinde götürürdü" hiçbişey götürmemiş yanında. sefillikle ölmüş zaten. cenazesi bile rehin kalmış Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.