Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2012 .. sayın admin'ime.. hem coffee'si.. hem donut'u.. afiyet olsuun.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 .. bi mola! walla ve bence bi bol köpüklü kaweyi hakettim.. şirketten.. eferim bana.. .. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 Harbiden de güzel görünüyor insanın gerçekmiş gibi içesi geliyor... Ayrıca resmin de çok güzel ama biraz karanlık olmuş bir aydınlatalım onu 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 Harbiden de güzel görünüyor insanın gerçekmiş gibi içesi geliyor... Ayrıca resmin de çok güzel ama biraz karanlık olmuş bir aydınlatalım onu teşekkür ederim saba saba sn. admin'im.. ancak efendim.. kendimi tarafınızdan aşağılanmış kimin algılamaktayım.. niçün; çünki hala kahve ile donutlarınız.. kendilerine sahip olabilmeniz için.. ümid ve hasret ilen beklemekteler.. fekat ziyaretiniz bendenizi bihûş etmiştir.. kahveyi paylaşalım istedim.. buyurunuz; Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 resim konusu; ewet.. dün bi karambolda çekildi.. düzeltelim bare bu gün efendim.. emriniz olur.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 oh kahvemi götürdüm... çok teşekkürler... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Bugün kahveleriniz benden hadi alın bakalım... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 omar123 illüzyon çocum o kahfe.. oruç bosmas.. yo eyer bosar diyorsan eywah efladım.. bikoz yaşamın tamamı iftar olur yawriim.. seher iç olmas o takdirde.. ben sana iftarda köpüklü bi kahfe yapçem söz.. allah kabul etsin uruc'unu.. recul'lüğünü de görürüs inşaallah.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Bugün kahveleriniz benden hadi alın bakalım... sn. admin'imin elleri dert görmesin.. gönlü neş'eyle dolsun.. birlikte.. son'un başlangıcını görürüs inşaallah.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Tamam Hocam siz bozmaz diyorsanız öyledir Ama İftarda bekliyorum bir acı kahve,söz verdiniz 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 marak etme sen.. inşaallah yapçez.. yanına da ne arzu edersen.. dile dileyebildiğini.. bu dünyada her istediğin oluyo.. da.. birasçık sanal.. ossun.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 sevgiler bilem sanal omar123.. bi de senin hani bi gün.. ışınlayıverdiğin paralar vardı ya.. sanal? Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 ışınlayıverdiğin paralar vardı ya.. sanal? Evet...Sahtemi çıktı yoksa ? Benim değil benim değil... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 hadi yatmaya.. pış pış.. iftara daha çok var.. biras uyu bakim.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Tünaydın mı desem günaydın mı desem Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 omar123.. dün için beni bağışla.. gene gevezeliğe takıldım.. işte iftar sonrası kahven ve güllü lokumların. .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 .. söle bakalım omar123 oruç nasıl oluyor da oluyor.. başa vurabiliyor? iki: niçün herkeşle aklı yatırmaya çalışır? akıl uykusuz bişi midir? .. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Oruç İslam dininin farz kıldığı bir ibadet.Hatta İslamda olmazsa olmazlardan birisidir.Bu ibadet insanı ruhani bir şekilde temizlediği bir gerçektir.Fakat tutan var tutamayan var.Buna göre tutamayan insanlar için orucun şart olması tabiki söz konusu değil. Yukarıdaki cümle 2 paragrafa ayrılmak istenseydi ikinci paragraf hangi cümle ile başlardı ? A)1 B)2 C)3 D)4 E)5 Orucun insanı etkilemesi aslında açlık veya susuzluktan çok tiryakilerin sigaradan uzak kalmasıdır.Bu alışkanlık insanın ders çalışırken,tartışırken,konuşurken ve benzeri gibi sosya hayatında sigaraya çok yer verdiği için ondan uzak kalmak insanı etkilememiş olması düşünülemez.Aslında başa vurduğu olarak tabir ettiğimiz şey bir psikoloji değişimi.Nikotinsiz hayattan uzak kaldıkları için sigarasız birkaç saat onları geçici bir aleme sokuyor.Bu aleme alışık olmadıkları için bir süreliğine aptal oluyorlar.Sigarayı bırakan birçok insanın ilk günlerinde böyle şeyler yaşanmıştır. Yukarıdaki paragraf bir cevap olarak yazılmış ise yazara hangi soru sorulmuş olabilir ? şık mık yok Akıl insana özgü bir kitaptır.Bu kitabı okumak için düşünme gözlüğü takmak gerekir.Bu gözlüğü daha iyi kullanmak için ise arınma havuzunda yüzmek gerekir.Bu sistemi daha sağlıklı uygulamak için insan ihtiyacı olan uyku şarabı gerekir.Öyleki butona bastığında makina verimli çalışsın. Parçaya göre yazar altı çizili olan cümleyle ne demek istemiştir ? şık yok 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 eferim omar123 bu kahfehane köşesini de felâsife reyonuna çavirdün.. gel bi başlık aç ta bahsettiğin bu güzel konuyu orada tartışalım çocuum.. gel şinci be sana iftara mahsub olarak bi kahfe yapam.. vakt' geldi içersin.. tamam mı? sorduğum soruların cevabı basit ve kısa idi: 1- Uruc, gurur ve kibir ile eyleme dönüştüğünde.. hızla yükselir ve kafanı tavana çarparsın.. 2- Evet akıl uykusuz bişi dir.. Niçün? Çünküm, kafana bi şey tak da yat bakem.. Walla seni saba kadar döşekte döndürür de heç bi şi yapamazsın.. "İpek yastık diken olur yüzüne.." .. 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Kendimi Ramiz Karaeskiyi dinleyen Ezel gibi hissettim şimdi Şu kahveyi içemem ustam çünkü aşık oldum içersem o ölür,o ölürse ben yaşayamamki 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 güğercinin o boynundaki kızıl tüyler vardır ya omar123, bi kere taktı mı o tasmayı güğercin boynuna.. başka birine aşık olamazmış... ama bazen aşırı gider birbirlerini de öldürürlermiş.. birbirlerinin gırtlaklarını da deşerlermiş.. işte bu nedenle o kızıl tasmaya güğercin gerdanlığı derlermiş.. hesap görmek hesap yapmaktan zordur yeğen! Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 güğercinin o boynundaki kızıl tüyler vardır ya omar123, bi kere taktı mı o tasmayı güğercin boynuna.. başka birine aşık olamazmış... ama bazen aşırı gider birbirlerini de öldürürlermiş.. birbirlerinin gırtlaklarını da deşerlermiş.. işte bu nedenle o kızıl tasmaya güğercin gerdanlığı derlermiş.. Aşk bu olsa gerek.. Bir soru var hocam ? Sizce aşk nedir ? Mesela damacanaya aşık olan bile var bunu nasıl tanımlayabiliriz Ayriyetten bende kahveye aşık oldum.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.