Φ Armance Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Bir dönem güzel sanatlar okudum ama arka kapısından çıktım Ustura adında ( bilenler bilir ) mizah dergisinde de çizmişliğim vardır.. Tatoo yapmışlığımda.. Şu anda meslek alanımla ilgili değil maalesef.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 vaaaaaaaaay beee ben bakan körmüşüm resmen Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Estagfirullah Marti Name o da ne demek .. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 armance gugukcuk öyle bi konuştu ki ben cahil olduğuma bi kez daha inandım...ama siz duruuuuuuun ben bu foruma birini getircem o zaman siz görün sanatı ya şaka bir yana benimde yakma resme ilgim var ama burda aleti bulamıyorum.çok basit bi düzenek aslında.burda yakma resim yapan birisi var makinayı nerden bulacağımı çok iyi biliyor ama söylemiyor çünkü kendisi yapıp satıyor eğer benimde aletim olursa bende sizinle paylaşırım.gerçi o da bir nevi kopyalama sayılır ama napiiiiiiiiim elimden gelen bu Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Hadi bakalım merakla bekliyorum Marti.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 baya bi bekleyeceksiniz sanırım Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 bence bir bilinç akımı var resimlerinde ilginç düşündüren ama güzel tebrikler Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 eline,yüreğine sağlık____çizgilerin çok güzel arman... bişi sorcam portre çizimlerin de varmı? Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Ben teşekkür ederim yorumun için .. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 eline,yüreğine sağlık____çizgilerin çok güzel arman... bişi sorcam portre çizimlerin de varmı? Çizdiklerimi zamanında dağıtmış olduğumdan şu anda yok .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.