Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 hg Arkadaş bende yeni geldim tanışalı Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 hoşgeldin..böle neşeli olman çok güzel hep böle kal... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 hoşgeldin..böle neşeli olman çok güzel hep böle kal... Hoşbuldum.... Sana söz hep böyle kalıcam Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Hoş geldin Hoşbuldumm inşallah Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Hoşgeldin Ehuu bu benim yegnim oda katıldı aramıza aileyi topluyorum buraya Hoşgördük canım sende hoşgeldin Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sende hoşgeldın Hoşbulduk sende hoşgeldin Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 hoşgeldin.. Hoşbuldum Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 hosgeldin Böyle üstatların selamlamasıda başka oluyor Hoşbuldum inşallah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.