Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2012 ŞEVKAT Mİ, ŞEFKAT Mİ? Sıklıkla "şevkat" olarak yanlış kullanılan sözcüğün doğru kullanımı "şefkat" dir.. Çocuklardan şefkatinizi esirgemeyin..(doğru) Çocuklardan şevkatinizi esirgemeyin..(yanlış) Alıntı
Misafir gülçin Gönderi tarihi: 26 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2015 türkçede şefkat doğrudur Alıntı
Misafir Gizemli-x Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2015 Doğrusu şefkat olacak. Alıntı
Misafir Alperen Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2016 şefkat tepe yanlış yazılmış diyodum doğruymuş demekki çok severim o diziyi Alıntı
Misafir Aşk Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2017 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2017 Bence şevkat bence Alıntı
Misafir misafir Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2017 Çok teşekkür ederim Hep yanlış kullanıyormuşum ya... Alıntı
Misafir MUTLU TOKGÖZ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2017 bence ikiside Türkçe kökenli değil..Ama yazılım olarak şefkat doğrudur.. Alıntı
Φ Radyodj Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2017 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2017 Şefkat arapça bi kelime diye biliyorum tabide yanlışta olabilir bilemiyorum. Alıntı
Misafir Can Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2017 ŞEVKAT Mİ, ŞEFKAT Mİ? Sıklıkla "şevkat" olarak yanlış kullanılan sözcüğün doğru kullanımı "şefkat" dir.. Çocuklardan şefkatinizi esirgemeyin..(doğru) Çocuklardan şevkatinizi esirgemeyin..(yanlış) Teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.