Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ben geldim

özellikle ateizm konulariyla ilgileniyorum acemiyyim pardon caylagim..

ilahiyat 4. sinifim.

her lafa maydanoz olmak gibi bir amacim var

ülkücü komünistim:)))

Ahmet Kaya dinlerim

en önemlisi Türküm ve Müslümanim

ama irkci degilim

dinler arasi dialogun bir aldatmaca oldugunu düsünüyorum

ve ateistlerin artik mutlu olmalarini istiyorum tabi Müslüman olarak

Hiristiyan misyonerlerden konusmak istiyorum

en kisa zamanda bu konuyu acacam

hiristiyan kültürlü genclerden ne kadar cok müslüman olduguna bir bakalim hep beraber.. :wub:

Gönderi tarihi:

dilku sana birşey sormak istiyorum hayatımda ilk defa ülkücü komünist diye bir kavram duyuyorum bunun ne anlam ifade ettigini yazarsan sevinirim kişisel fikrimi sorarsan yazdıgın şeyleri son derece abuk sabuk buldum özür dilerim ama bunu sana birilerinin söylemesi gerekir bu ben oldugum için üzgünüm

Gönderi tarihi:
dilku sana birşey sormak istiyorum  hayatımda ilk defa ülkücü komünist diye bir kavram duyuyorum bunun ne anlam ifade ettigini yazarsan sevinirim kişisel fikrimi sorarsan yazdıgın şeyleri  son derece abuk sabuk buldum özür dilerim ama bunu sana birilerinin söylemesi gerekir  bu ben oldugum için üzgünüm

11655[/snapback]

söyle diyelim iki kavrama da sigamiyorum

komünistim cünkü ben de kahrolsun Amerikan emperyalizmi diyorum toprak satislari ve özellestirmelere karsiyim bu kadar

ülkücüyüm cünkü türk-islam ülküsü baglisiyim türk olmak ve müslüman olmak bence ayrilmaz bir bütün ve gercek bir türk baska dini secmez

Gönderi tarihi:

Artamıza hoşgeldin kardeşim ama. Ben de hem ülkücü hem müslüman hemde kominist olmanızı doğrusu yadırgadım. Olmaz değil olabilir de. Ayrıca Amerikan emparyalizmine karşı olmak için kominist olmak gerekmiyor. Bende karşıyım ama kominist değilim. İlahiyat 4. sınıf olarak fikirlerinizi tekrar kontrolden geçirmenizi nacizane diliyorum. Bir çelişki sezdim..

Saygılar...

Gönderi tarihi:
tabiiki komünist degilim

asla ve kat`a komünist degilim

komünizmin ne anlama geldigini ne sacma bisi oldugunu biliyorum Allaha sükür

11682[/snapback]

Eyvallah..

Mutlu, umutlu ve adil bir yarın için. Seviyeli ve sevgi dolu tartışmalar dileklerimle, aramıza tekrar hoşgeldin... :wub:

Saygılar..

Gönderi tarihi:

[küreselleşme heyulası içinde kaybolmuş insan tipleri günümüzde gitgide hızzla artmaktadır beynin karışmış arkadaşım. aklın yolu birdir her ideolojide dinde kültürde ortak evrensel değerler vardır genele bakıldığında birbirinden çok farklı değildir hepsinde insanın mutluluğu huzuru refahı ön plana alınmıştır fakat burada önemli olan uygulanabilirlik yaşama aktarılabilme kalitesidir.senin yapman gereken bu ortak evrensel değerler üzerinde yoğunlaşmandır siyasi kutuplaşma içine girme çabası seni bir yere götürmez zaten bu değerler seni farkında olmadan bir yerlere taşıyıp bir yaşam tarzı bir din bir ahlak bir kültür edinmeni sağlayacaktır saygılarımla daima okuyalım birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var :clover:

Gönderi tarihi:
[küreselleşme heyulası içinde kaybolmuş insan tipleri günümüzde gitgide hızzla artmaktadır beynin karışmış arkadaşım. aklın yolu birdir her ideolojide dinde kültürde ortak evrensel değerler vardır genele bakıldığında birbirinden çok farklı değildir hepsinde insanın mutluluğu huzuru refahı ön plana alınmıştır fakat burada önemli olan uygulanabilirlik yaşama aktarılabilme kalitesidir.senin yapman gereken bu ortak evrensel değerler üzerinde yoğunlaşmandır siyasi kutuplaşma içine girme çabası seni bir yere götürmez zaten bu değerler seni farkında olmadan bir yerlere taşıyıp bir yaşam tarzı bir din bir ahlak bir kültür edinmeni sağlayacaktır saygılarımla daima okuyalım birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var  :clover:

11817[/snapback]

siyasi kutuplasma icine girme istem sürecimi astim kendimi koydugum yalnizca iki kategori var biri Türk olmam digeri Müslüman olmam

ne komünistim ne ülkücü sadece ikisini de biraz düsündüm

Gönderi tarihi:
[küreselleşme heyulası içinde kaybolmuş insan tipleri günümüzde gitgide hızzla artmaktadır beynin karışmış arkadaşım. aklın yolu birdir her ideolojide dinde kültürde ortak evrensel değerler vardır genele bakıldığında birbirinden çok farklı değildir hepsinde insanın mutluluğu huzuru refahı ön plana alınmıştır fakat burada önemli olan uygulanabilirlik yaşama aktarılabilme kalitesidir.senin yapman gereken bu ortak evrensel değerler üzerinde yoğunlaşmandır siyasi kutuplaşma içine girme çabası seni bir yere götürmez zaten bu değerler seni farkında olmadan bir yerlere taşıyıp bir yaşam tarzı bir din bir ahlak bir kültür edinmeni sağlayacaktır saygılarımla daima okuyalım birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var  :clover:

11817[/snapback]

Şiddetle katıldığımı bildiririm. Oku..! yaradanın adıyla oku..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

çok enterasansın hem ülkücülük hemde ateislik çok enterasan bana düşmez ama ilgimi çekti sen farklı bir karaktersin....HAYAT SİZE İSTEDİKLERİ VERSİN NE DİYELİM......

Gönderi tarihi:
çok enterasansın hem ülkücülük hemde ateislik çok enterasan bana düşmez ama ilgimi çekti sen farklı bir karaktersin....HAYAT SİZE İSTEDİKLERİ VERSİN NE DİYELİM......

11953[/snapback]

Sevgili kardeşim eğer potansiyel okuyucuysan görmelisin ki, bu arkadaşımız kominist değil. Hele ateist hiç değil. Yanılıyormuyum dilku??

Gönderi tarihi:

hoşgeldin Dilku.

hangi fikirde olursan ol mevlananın dediği gibi

Gel, Yine Gel !

Ne olursan ol, Yine Gel !

İster Kâfir ol , ister putperest ol, ister Mecusi ,

İstersen yüz kere bozmuş ol tövbeni ...

Yine gel ! Bizim dergahımız umutsuzluk kapısı değil;

Umut kapısıdır. Yine gel..

sevgiler..............

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

İlginç tesadüfler sonucu bu topici gördüm ve yazılanların tamamını okudum biraz manasız ama hoş bir muhabbet olmuş. Hoşgeldin demem de yersiz olur zira 900 mesaj devirmişsin. ama burdan okuduklarım kadarıyla iyiki gelmişsin.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.