Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 ben geldim özellikle ateizm konulariyla ilgileniyorum acemiyyim pardon caylagim.. ilahiyat 4. sinifim. her lafa maydanoz olmak gibi bir amacim var ülkücü komünistim:))) Ahmet Kaya dinlerim en önemlisi Türküm ve Müslümanim ama irkci degilim dinler arasi dialogun bir aldatmaca oldugunu düsünüyorum ve ateistlerin artik mutlu olmalarini istiyorum tabi Müslüman olarak Hiristiyan misyonerlerden konusmak istiyorum en kisa zamanda bu konuyu acacam hiristiyan kültürlü genclerden ne kadar cok müslüman olduguna bir bakalim hep beraber.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 DİLKUCUM ,HOŞGELDİN CANIM FANIM BEN KATEGORİZE ETMEYİ SEVMEM AMA ( BÜLENT ORTAÇGİL) PANTEON'A HOŞGELDİN Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 dilku sana birşey sormak istiyorum hayatımda ilk defa ülkücü komünist diye bir kavram duyuyorum bunun ne anlam ifade ettigini yazarsan sevinirim kişisel fikrimi sorarsan yazdıgın şeyleri son derece abuk sabuk buldum özür dilerim ama bunu sana birilerinin söylemesi gerekir bu ben oldugum için üzgünüm Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 dilku sana birşey sormak istiyorum hayatımda ilk defa ülkücü komünist diye bir kavram duyuyorum bunun ne anlam ifade ettigini yazarsan sevinirim kişisel fikrimi sorarsan yazdıgın şeyleri son derece abuk sabuk buldum özür dilerim ama bunu sana birilerinin söylemesi gerekir bu ben oldugum için üzgünüm 11655[/snapback] söyle diyelim iki kavrama da sigamiyorum komünistim cünkü ben de kahrolsun Amerikan emperyalizmi diyorum toprak satislari ve özellestirmelere karsiyim bu kadar ülkücüyüm cünkü türk-islam ülküsü baglisiyim türk olmak ve müslüman olmak bence ayrilmaz bir bütün ve gercek bir türk baska dini secmez Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Kürselesmenin yarattigi yeni insan tipi, hos geldiniz arkadasim. ara evrelerden biri oldugunuz söylenebilir. Forumdan hoslanacaginizi umuyorum. (sözlerim elestiri degildir ayrica) saygilar. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 tesekkürler hos buldum site forumlar cok güzel Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Artamıza hoşgeldin kardeşim ama. Ben de hem ülkücü hem müslüman hemde kominist olmanızı doğrusu yadırgadım. Olmaz değil olabilir de. Ayrıca Amerikan emparyalizmine karşı olmak için kominist olmak gerekmiyor. Bende karşıyım ama kominist değilim. İlahiyat 4. sınıf olarak fikirlerinizi tekrar kontrolden geçirmenizi nacizane diliyorum. Bir çelişki sezdim.. Saygılar... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 tabiiki komünist degilim asla ve kat`a komünist degilim komünizmin ne anlama geldigini ne sacma bisi oldugunu biliyorum Allaha sükür Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 tabiiki komünist degilimasla ve kat`a komünist degilim komünizmin ne anlama geldigini ne sacma bisi oldugunu biliyorum Allaha sükür 11682[/snapback] Eyvallah.. Mutlu, umutlu ve adil bir yarın için. Seviyeli ve sevgi dolu tartışmalar dileklerimle, aramıza tekrar hoşgeldin... Saygılar.. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Allah razi olsun hos buldum hocam Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 ya beni sararsa ya beni sararsa memleket hasreti Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 hos bulmusam Alıntı
Φ kapıkulu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 [küreselleşme heyulası içinde kaybolmuş insan tipleri günümüzde gitgide hızzla artmaktadır beynin karışmış arkadaşım. aklın yolu birdir her ideolojide dinde kültürde ortak evrensel değerler vardır genele bakıldığında birbirinden çok farklı değildir hepsinde insanın mutluluğu huzuru refahı ön plana alınmıştır fakat burada önemli olan uygulanabilirlik yaşama aktarılabilme kalitesidir.senin yapman gereken bu ortak evrensel değerler üzerinde yoğunlaşmandır siyasi kutuplaşma içine girme çabası seni bir yere götürmez zaten bu değerler seni farkında olmadan bir yerlere taşıyıp bir yaşam tarzı bir din bir ahlak bir kültür edinmeni sağlayacaktır saygılarımla daima okuyalım birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 [küreselleşme heyulası içinde kaybolmuş insan tipleri günümüzde gitgide hızzla artmaktadır beynin karışmış arkadaşım. aklın yolu birdir her ideolojide dinde kültürde ortak evrensel değerler vardır genele bakıldığında birbirinden çok farklı değildir hepsinde insanın mutluluğu huzuru refahı ön plana alınmıştır fakat burada önemli olan uygulanabilirlik yaşama aktarılabilme kalitesidir.senin yapman gereken bu ortak evrensel değerler üzerinde yoğunlaşmandır siyasi kutuplaşma içine girme çabası seni bir yere götürmez zaten bu değerler seni farkında olmadan bir yerlere taşıyıp bir yaşam tarzı bir din bir ahlak bir kültür edinmeni sağlayacaktır saygılarımla daima okuyalım birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var 11817[/snapback] siyasi kutuplasma icine girme istem sürecimi astim kendimi koydugum yalnizca iki kategori var biri Türk olmam digeri Müslüman olmam ne komünistim ne ülkücü sadece ikisini de biraz düsündüm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 [küreselleşme heyulası içinde kaybolmuş insan tipleri günümüzde gitgide hızzla artmaktadır beynin karışmış arkadaşım. aklın yolu birdir her ideolojide dinde kültürde ortak evrensel değerler vardır genele bakıldığında birbirinden çok farklı değildir hepsinde insanın mutluluğu huzuru refahı ön plana alınmıştır fakat burada önemli olan uygulanabilirlik yaşama aktarılabilme kalitesidir.senin yapman gereken bu ortak evrensel değerler üzerinde yoğunlaşmandır siyasi kutuplaşma içine girme çabası seni bir yere götürmez zaten bu değerler seni farkında olmadan bir yerlere taşıyıp bir yaşam tarzı bir din bir ahlak bir kültür edinmeni sağlayacaktır saygılarımla daima okuyalım birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var 11817[/snapback] Şiddetle katıldığımı bildiririm. Oku..! yaradanın adıyla oku.. Saygılar.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 çok enterasansın hem ülkücülük hemde ateislik çok enterasan bana düşmez ama ilgimi çekti sen farklı bir karaktersin....HAYAT SİZE İSTEDİKLERİ VERSİN NE DİYELİM...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 çok enterasansın hem ülkücülük hemde ateislik çok enterasan bana düşmez ama ilgimi çekti sen farklı bir karaktersin....HAYAT SİZE İSTEDİKLERİ VERSİN NE DİYELİM...... 11953[/snapback] Sevgili kardeşim eğer potansiyel okuyucuysan görmelisin ki, bu arkadaşımız kominist değil. Hele ateist hiç değil. Yanılıyormuyum dilku?? Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 cok sagol kralx bir daha söylüyorum 1-ben ateist degilim 2- komünist degilim 3-bütün islam aleminin mirac kandilini kutlarim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 hoşgeldin Dilku. hangi fikirde olursan ol mevlananın dediği gibi Gel, Yine Gel ! Ne olursan ol, Yine Gel ! İster Kâfir ol , ister putperest ol, ister Mecusi , İstersen yüz kere bozmuş ol tövbeni ... Yine gel ! Bizim dergahımız umutsuzluk kapısı değil; Umut kapısıdır. Yine gel.. sevgiler.............. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 tesekkürler sevgi ve muhabbetle.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 bence ii ki geldin! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 SEVGİLİ KARDEŞİM, FORUMDAŞIM, GÖNÜLDAŞIM DİLKU. SENİN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLARIM. HAYIRLI MÜBAREK OLSUN... SAYGILAR... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Allah razi olsun bilmukabele..dua ile.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 İlginç tesadüfler sonucu bu topici gördüm ve yazılanların tamamını okudum biraz manasız ama hoş bir muhabbet olmuş. Hoşgeldin demem de yersiz olur zira 900 mesaj devirmişsin. ama burdan okuduklarım kadarıyla iyiki gelmişsin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.