Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 şampiyon kim ? sorusuna tek bir tane cevap var türkiyede değil mi arkadaşlar.. tabikide [/color]GALATASARAY var mı itirazı olan..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 GALATASARAY var mı itirazı olan..... Yoo Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yoo aslanım benimmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Aceeip sevinçliyim yaa Şu güzelliğe bakın be Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Aceeip sevinçliyim yaa Şu güzelliğe bakın be harikasııınnnn... ben dün akşam sevincimden ağladımm bee... ne kadar febeli arkadaşım varsa hepsini aradım ama hepsinin telefonu kapalıydı ne hikmetseeeeee... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Valla benim arkadaşlarımın da telleri kapalıydı Nedendir bilinmez Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Valla benim arkadaşlarımın da telleri kapalıydı Nedendir bilinmez ben onlara boşuna eziq febe liler demiyorum... hazmedemediler civcivlerrrr... aslan size 100 neden büyük bokludere spor kulubü taraftarlarııı... eziqqqlerrrrr Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Sevgili cimbom'lu arkadaşlarım; Bir Fenerbahçeli olarak şampiyonluğunuzu canı gönülden kutluyorum.helali hoş olsun.Avrupa'da da sizi destekleyeceğim.Umarım başarılı olursunuz.Sevgiler.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Sevgili cimbom'lu arkadaşlarım; Bir Fenerbahçeli olarak şampiyonluğunuzu canı gönülden kutluyorum.helali hoş olsun.Avrupa'da da sizi destekleyeceğim.Umarım başarılı olursunuz.Sevgiler.. inşallahhh.. keşke tüm febeliler senin gibi olsa.. o zaman bu kadar laf etmezdim arkalarındann.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 tebrıkler eyw... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 fener maçeee sen çok yaşaa canım feda olsun sanaaa hiçbirşeye değişilmez senin yerin bu dünyadaaa fazla üstüne gitmeyin fenerlilerin yarası ağır kızmayın fenerli kardeşlerim sizde televizyon şampiyonusunuz bunu elinizden kimse alamaz Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 fener maçeee sen çok yaşaa canım feda olsun sanaaa hiçbirşeye değişilmez senin yerin bu dünyadaaa fazla üstüne gitmeyin fenerlilerin yarası ağır kızmayın fenerli kardeşlerim sizde televizyon şampiyonusunuz bunu elinizden kimse alamaz hehehehee Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 "UCUB"....Aziz Yıldırım'ın; "ÜZERİNE DÜŞEN YILDIRIM!.." Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 "UCUB"....Aziz Yıldırım'ın; "ÜZERİNE DÜŞEN YILDIRIM!.." ucub azize yıldıvımın üzerine düşen ASLAN hehehee Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 galatasarayı bir trabzonsporlu olarak tebrik eder,böyle umutsuzlukla bakılan bi durumda şampiyon oldukları ve hırslarını tüm insanlara gösterdikleri için kutlarım... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 bende teşekkür ederim o zaman Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 tabiyki fenerbahceeeeee bunun aksini kim iddia edecekk sizi yenen biziz 6-0 lar 4-0 lari nasil hemen unuttunuzzzz fenerbahceee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 bende bir trabzonspor'lu olarak kutluyorum... duyduğuma göre fenerbahçe hala denizlide gol atmaya çalışıyorumuş... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 toprağum eldurdun beni Alıntı
Φ bigbarish Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 yaw bu fenerliler ne 100süz kişiler adam hala gelmiş yok 6-0 yok 4-0 yaw yaaaaaaaaaw yaaaaaaaaaaaaaaaw bırak yaaw bırak şampiyon olmuşuz hala konuştuğunuz konulara bak Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 en büyük bjk ama gs yi de severim Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 en büyük bjk ama gs yi de severim Katılıyorum... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 en buyuk fenerim galatadan nefret ederim besik tasa gelince idare ederim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 duydunuzmu millet türkiyedeki bütün kanaryalar kuş gribi olmuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.