Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 58
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

SORU : FENERBAHÇENİN 2005-2006 BAŞARISI VEYA BAŞARILARI AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİDİR...?

(4 TANE ŞIK SEÇME HAKKINIZ VAR AMA İNANIN GEREKMİYECEK)

A - ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇEYREK FİNAL OYNAMAK

B - OLMADI 3.OLUP UEFA YA KALIP UEFA KUPASINI ALMAK

C - 23 YILLIK HASRETE SON VERİP TÜRKİYE KUPASINI ALMAK

D - 2005-2006 SÜPER LİGİNİN ŞAMPİYONU OLMAK

E - HİÇBİRİ....

CEVAP İÇİN KENDİNİZİ FAZLA ZORLAMAYIN..!!! RENK KÖRÜ DEĞİLSENİZ ÇOK RAHAT

ANLARSINIZ...:)))))))))))

MALESEF HAYELLERLE YAŞIYOR BAZI (HEPSİ Mİ YOKSA?) FEBELİLER... EE NE DE OLSA ŞAMPİYON OLMADAN KUTLAMA YAPAN İLK TÜRK TAKIMI BUNLAR HOR GÖRMEMEK LAZIM...:))

Gönderi tarihi:

SORU : FENERBAHÇENİN 2005-2006 BAŞARISI VEYA BAŞARILARI AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİDİR...?

(4 TANE ŞIK SEÇME HAKKINIZ VAR AMA İNANIN GEREKMİYECEK)

A - ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇEYREK FİNAL OYNAMAK

B - OLMADI 3.OLUP UEFA YA KALIP UEFA KUPASINI ALMAK

C - 23 YILLIK HASRETE SON VERİP TÜRKİYE KUPASINI ALMAK

D - 2005-2006 SÜPER LİGİNİN ŞAMPİYONU OLMAK

E - HİÇBİRİ....

CEVAP İÇİN KENDİNİZİ FAZLA ZORLAMAYIN..!!! RENK KÖRÜ DEĞİLSENİZ ÇOK RAHAT

ANLARSINIZ...:)))))))))))

MALESEF HAYELLERLE YAŞIYOR BAZI (HEPSİ Mİ YOKSA?) FEBELİLER... EE NE DE OLSA ŞAMPİYON OLMADAN KUTLAMA YAPAN İLK TÜRK TAKIMI BUNLAR HOR GÖRMEMEK LAZIM...:))

harika yaaa... bugün güldüğüm kadar hiç gülmemiştim yaaaa :stuart::lol::D:):P

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar bide yeni şeyleri küçük harflerle gönderebilirmisiniz... msn den gönderirken zor oluyo.. benim tüm garip emoticon lar büyük harflerde kayıtlı.... saçma sapan çıkıyo gönderdiklerim... :D

ne kadar febe liler beni artık engellemiş olsada ben galatasaraylı arkadaşlarımı sevindirmek istiyorum :):D

Gönderi tarihi:

Dimdik Ayaktayız!

Fenerbahçe'miz tarihinde ilk defa böyle bir şampiyonluk kaybetti. Kulüpler Birliğinden ayrılan, tüm sezon boyunca 17 takıma karşı mücadele eden, Trabzonspor'u da, Beşiktaş'ı da, G.Saray'ı da ligde yenen ama ama mutlu sona ulaşamayan bir takımımız var. Bu 3 takımın ittifağına karşı son maçta kaybettik. Ama Dünya'nın sonu değil. Fenerbahçe dimdik ayakta!. Hem de gelecek sezon, 100. yılımızda daha da güçlü bir takım ile gelerek dimdik ayakta. Taraftarlarımıza bu sezon tüm çirkinliklere karşı takımımızı korudukları ve destekledikleri için binlerce teşekkürler. Biz elimizden geleni yaptık. Ama olmadı. Gelecek sene daha güçlü bir Fenerbahçe için desteğimiz devam etsin. Hep Destek Tam Destek.

:unsure::unsure::unsure:

:D:D:D

Gönderi tarihi:

yaaw arkadaşlar bu febe olduktan soora biz daha çok güleriz be yaw.... bunlar şimdi 2 tane takımla oynıycak şampiyonlar ligine gidebilmek için..:)) o zaman makara başlıyoo asıl...

hahaha :lol::lol: dooru söylüyosun...... :lol::lol: eziq bu febeliler yaaa :lol:

Gönderi tarihi:

yaw kardeşim bütün febeliler böyle eziq mi yaa...??? adamlar hala destek falan diyip duruyo... dün gece havalimanında Cimbomlular mı protesto etti takımı yoksa benmi yanlış gördüm... valla hepsinin üzerinde febe forması vardı yaa... ve hepsi ağlıyodu.. bunların febe li olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok her hallerinden eziq oldukladı ap açık ortada...:) sen git febe forum da yaz.. biz nasıl kaçırdık bu şampiyonluğu die arkadaşım..

Gönderi tarihi:

yaa arkadaşlar ben resim koymak istiyorum ama olmuyoo yardımcı olabilirmisiniz...

cevap ekleye gel b I U falan yazan sırada ağaç var bi tane yeşil ..küçük bi ikon... ona tıkıla... sora ordan ekle ;)

Gönderi tarihi:

Dimdik Ayaktayız!

Fenerbahçe'miz tarihinde ilk defa böyle bir şampiyonluk kaybetti. Kulüpler Birliğinden ayrılan, tüm sezon boyunca 17 takıma karşı mücadele eden, Trabzonspor'u da, Beşiktaş'ı da, G.Saray'ı da ligde yenen ama ama mutlu sona ulaşamayan bir takımımız var. Bu 3 takımın ittifağına karşı son maçta kaybettik. Ama Dünya'nın sonu değil. Fenerbahçe dimdik ayakta!. Hem de gelecek sezon, 100. yılımızda daha da güçlü bir takım ile gelerek dimdik ayakta. Taraftarlarımıza bu sezon tüm çirkinliklere karşı takımımızı korudukları ve destekledikleri için binlerce teşekkürler. Biz elimizden geleni yaptık. Ama olmadı. Gelecek sene daha güçlü bir Fenerbahçe için desteğimiz devam etsin. Hep Destek Tam Destek.

:unsure::unsure::unsure:

:D:D:D

Ölcem ben bugün gülmekten yaa :lol::lol:

Gönderi tarihi:

yaa arkadaşlar ben resim koymak istiyorum ama olmuyoo yardımcı olabilirmisiniz...

imageshack.us adresinden upload edebilirsin arkadaşım :D

Gönderi tarihi:

yaw kardeşim bütün febeliler böyle eziq mi yaa...??? adamlar hala destek falan diyip duruyo... dün gece havalimanında Cimbomlular mı protesto etti takımı yoksa benmi yanlış gördüm... valla hepsinin üzerinde febe forması vardı yaa... ve hepsi ağlıyodu.. bunların febe li olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok her hallerinden eziq oldukladı ap açık ortada...:) sen git febe forum da yaz.. biz nasıl kaçırdık bu şampiyonluğu die arkadaşım..

hahahaha :lol: dooru diyosun... rüştü çimleri yiyiyodu... hatta tüm takım bir birlik içinde otlanıyorlardı.....civcivin kafafı döndü.. ot yemeye başladı :lol::D

Gönderi tarihi:

hahahaha :lol: dooru diyosun... rüştü çimleri yiyiyodu... hatta tüm takım bir birlik içinde otlanıyorlardı.....civcivin kafafı döndü.. ot yemeye başladı :lol::D

yaa bu kafasını kuma gömüp saklanan kuş deve kuşumuydu yoksa hindimi...:) puhahahahahaha

Gönderi tarihi:

yaa bu kafasını kuma gömüp saklanan kuş deve kuşumuydu yoksa hindimi...:) puhahahahahaha

hahahahahahahaa :lol::lol:

civciv .. civciv... ama sen hindi diyosan hindidir. :lol::lol:

Gönderi tarihi:

Tamam şampiyonuz.. Hadi dalga da geçtik diyelim..Ama küfür neden ediyosunuz ? Ya da benden bunu yapmamı istiyosunuz. Topici batırmayın ki başlık kilitlenmesin :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.