Φ kardelen83 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 '' SENDEN ÇOCUK İSTİYORUM '' * Senden çocuğum olsun istiyorum Aysel, - Bende senden bir arabam olsun istiyorum, hala tık yok - Tamam bende kendi kendime yaparım çocuğu *Senden çocuğum olsun istiyorum Tarık, -Onu benim söylemem gerekiyordu Yeşim -Eee yıllardır niye söylemedin o zaman, kötü kötü konuşturuyorsun beni *Senden çocuğum olsun istiyorum, -Bende az evvel senden 1 bardak su istemiştim ama daha getirmedin çiğdem, -Önce çocuk, daha sonra su İsmail -Ya şimdi çalışmalara başlasak doğması 10 ayı bulur, öldürecekmisin beni susuzluktan! *Senden çocuğum olsun istiyorum Özlem, -Bu cümleyi kaç kıza söyledin Hilmi? -Babası olduğum 6 çocuğun annesine söylemiştim. Senden çocuğum olsun istiyorum -Kaç kilo istersin Cemal? istersen suyundanda koyalım tam olsun! Senden çocuğum olsun istiyorum Belma. -Efendim! -''Senden çocuğum olsun istiyorum'' dedim dedim, -Pardon tanışıyormuyuz sizinle? -Ay çok özür dilerim, ben Belma ile karıştırdım sizi. Ama sizinlede bir çocuk yapabiliriz isterseniz. *Senden çocuğum olsun istiyorum ama sevişmeden olsun istiyorum. (psikopat arkadaş!) Alıntı
Φ mge Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 çok komikler ya bende çocugum olsun istiyorum sevdiğimden ama evlenelimde bi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.