Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2012 13 yıl Admin Müzik Asla Durmaz - The Music Never Stopped (2010) 20 yıl önce evden kaçan oğulllarınının bir beyin tümörü olduğunu ve hastanede yattığını öğrenen anne-baba, oğullarının ameliyattan sonra yeni hafıza oluşturamayacağını öğrenirler. Araları iyi olmayan baba ve oğul eskiden olduğu gibi şu anda da problem yaşamaya başlarlar. Baba oğlunun bir gelişme göstermediğini fark edince ve okuduğu bir makaleden etkilenerek oğlunu müzikle iyileştirmeye çalışacaktır. Oldukça sürükleyici bir film olduğunu söyleyebilirim. Özellikle herkes çocuğun iyileşme olayını beklerken babaya olacaklar filmin ilgi odağı olmaya başladığınızı gördüğünüzde şaşıracaksınız... İzleyin derim... Oyuncular: J.K. Simmons, Lou Taylor Pucci, Cara Seymour, Julia Ormond, Tammy Blanchard, Mía Maestro, Scott Adsit, James Urbaniak, Max Antisell Yönetmen: Jim Kohlberg Nearly 20 years after their son ran away from home, his estranged parents learn he has a brain tumor that prevents him from forming new memories. Desperate to reconnect, the father realizes the best way is through the classic rock music he despises. Cast: J.K. Simmons, Lou Taylor Pucci, Cara Seymour, Julia Ormond, Tammy Blanchard, Mía Maestro, Scott Adsit, James Urbaniak, Max Antisell Director: Jim Kohlberg
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2012 13 yıl İzledim ve çok beğendim... Ebeveyn olarak yaptığımız, bizim o anda hata olarak bile görmediğimiz tutum ve davranışlar, çocuklarımızın hayatını nasıl şekillendiriyor ve telafisi çok zor travmalara yol açıyor..
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2012 13 yıl Yazar Admin İzledim ve çok beğendim... Ebeveyn olarak yaptığımız, bizim o anda hata olarak bile görmediğimiz tutum ve davranışlar, çocuklarımızın hayatını nasıl şekillendiriyor ve telafisi çok zor travmalara yol açıyor.. Evet yaşam kendi içinde devinimi olan ve yaptığımız seçimlerden ibaret. Bazen raslantıların bile bizi etkilediği kesin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.