Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl ajda derkennnnn; aşk olsun ben onun kadar yaşlı mıyımm?? öğretmenim yine sinirli diilsin hayret
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Basinizi kaldirip yildizlara degseniz bile yinede yerdesiniz!! saygilarla
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl üsttekinin söylediği sana uyarsa tuttu uymazsa tutmadı mesela rusyadan yeni geldin....
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Kanyeşna doğru tuttu Şimdik ben sana bi şi diycem o zaman Senin bir sevgilin bilem yok
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Sevgilimden ayrıyım ben :S Moskowaya ben Onun ıcın gıtmişdim Güya evlencekdik ben daha iyi daha kolay şartLar şağlayabilmek adına Moskowaya gitmişdim:( ama OLmadı işde ben gittikden bir ay sonra arkadaşı bana eski enişde diye hitap edince anladım ki beni aldatmış((((((
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl boş verdim ama hıc bır zaman unutmuycamm sen gıdıyordun hadı gıt oyunda yarım kalsın bende cıkıcam ıyı uykular
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Tutmadı,bu forumda bir imsomniak var.Oyunlar asla yarım kalmaz.. Kalktığın gibi forumdasın..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadıı benim hiç boş vaktim yok ki bişeyler bulayım yapmaya ama sen dolaşmayı arkadaşlarınla çok seversin ?
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yokk bunalmadim soguk buraysi tuttmadi cay iciyorsun sen kesin simdi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.