Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl kopya çekmek yok tuttu yükseklik korkun var... yok tutmadi karanliktan korkuyorsun
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl iiiiiiii yok ben BJK liyim tutmadi yani laz ca konusa biliyorsun
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl tutmadi bitlendin diye kasiniyorsun Tutmadı, nezle oldum da burnukum akıyo. Okuldaykende bi kere böyle hastalanmıştım, arkadaş bana şevkat göstercekti. Bak dedim yaklaşma acımam. İlla yok ilgi göstercekmiş, ihtiyacım varmış. Suratına hapşurunca o gün bu gündür ilgiyi alakası kesti benden. Sanki gel hapşuriim dedim yüzüne, kendi geldi. Gidip şimdi özür dilicem ama yine bişey olur, sakata gelmesin. Hiçbişe anlamadın, sorguluyosun.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Tutmadı, nezle oldum da burnukum akıyo. Okuldaykende bi kere böyle hastalanmıştım, arkadaş bana şevkat göstercekti. Bak dedim yaklaşma acımam. İlla yok ilgi göstercekmiş, ihtiyacım varmış. Suratına hapşurunca o gün bu gündür ilgiyi alakası kesti benden. Sanki gel hapşuriim dedim yüzüne, kendi geldi. Gidip şimdi özür dilicem ama yine bişey olur, sakata gelmesin. Hiçbişe anlamadın, sorguluyosun. tutmadi ben anladim asadaki sen anladin mi ?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 16 yıl tutmadi ben anladim asadaki sen anladin mi ? arkadas dert yanmıs sana en sevdığin renk mor
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 16 yıl arkadas dert yanmıs sana en sevdığin renk mor tutmadi avatarini denisdirdin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.