Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl heee ıhtıyacım var tuttu senıde tatıle ıhtıyacın var soyle holywooda gıtmek gıbı mesela
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl tuttu da ya ben meksikoya ilk gitcektim Asil isin cocuk kacirma ajansi
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl heee tuttu caslaına benım bosuna ugrasma angel bana casalınayı vermek ıstemeyen ama elbet bırgun verecek olan kısısın
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl tuttmadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii resim yollucan eniste ile ablayi goreyim da
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl gondermıstım ya yıne aynı enıste ve abla valla hıc degısmedıler aynı duruyolar :D
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl hıı demı bılıyon benım yazacagımı ac msn nı gondereyım aynı dayaktan ustekıde ısıtıyo
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl hıı demı bılıyon benım yazacagımı ac msn nı gondereyım aynı dayaktan ustekıde ısıtıyo hani o sopali dayak tanmi ? dur acayim sadece seni dovmek icin nasil olsa canin istemis dovmezsem nasil dost olurum ben
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl yok tuttmadi iyiki 85 lerde dogdum kacirdim o seneleri senin orda havalar halen cok sicak
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl tuttu aslinda tuttmadimi desem cunku sadece bir kisiyi degil bir suru kisiyi ozledim unutkansin
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl tuttmadi bizim evde saksi filan yok ki . ama senin kafana kus ....ti altaki tuttu mu ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.