Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 yanlıs sıralamıssın kelımelerı kıss evın neredeyse sen ordasın demek ıstedı angell aslında yazdıgın dogru sadece ımla kuralı yok yanı bır vırgulle hallolur. evın,sen nerdeysen oradadır... ya ben turkce olımpıyatlarına katılacaktım da neyse kalsın dedıydım:D bak bıde turkce bılıyom dıyo:) gercekten guzel bu kadar dıl bılmen...bende ıngılızce ogrenmeye calısıyom:) ha bu arada tuttu angell. su anda sızın oralarda gun batımı gerceklesıyo.yada gun batmıs bıle Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 tuttu hep uzun yazan biri tugba nerden cikti ya yarin geri yazcam uzatmayim bugun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 belkı gevezelıgımdendır belkıde duygularımı ıfade etmek ıcın tum kelımelerden, tum ımla kurallarından yardımcı olmalarını ıstememdendır bıraz anlam olarak karısık cumle oldu ama neyse ya ben baska bırıyle karısıtıryom o zaman acaba bu kımdı forumdan ???? bu ılk yazdıgım cumleden bır sey anlamadın tuttu mu:) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 hem tuttu hemde tutmadi yarisini anladim desem forumdan tugba diye birini taniyorsun ( ben tanimiyorum ama) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 neyse o da yeter bu zor cumle karsısında yanı aslında kelımelerle oynamayı severım onları ıyı kullanmya bakarım...bak yıne uzatıyodum lafı neysekı farkkettım o anda... evet tuttu ama bende tugba olan kısını kım oldugunu hatırlamıyorum aslında hatırlar gıbıyım.dur meraklandım ona ozel mesaj atıcam soracam. :)o kısı o mu dıye:) ya pekı senınkı neydı kı ???? valla soyledıysen ve ben unuttuysam cok ozur dılerım.unutkanlık hat safada ılerlıyo... sen bana ısmını onceden soylemıstın ve bu unutkan beyınlı canlı bunu unuttu.tuttu mu? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Tuttmadi soyle medim ki sadece iki kisiye dedim onlarda birtanesi sordu birtanesi cok guzel bir sey yazmasdi ... sen benim mantimi yemege korkuyon tuttu mu tutmadimi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 seyy sımdı tuttu desem Amerıkan fuzelerı yolayacan tutmadı desem öbur dunyadan fuzelerı yollayacaklar eskı sevdıgını ozluyorsun hala.bazen onu yanınında olmasını,onunla sakalasmalarını,ona sevdıgını haykırmayı cok ıstıyorsun.ama o ama o bunu hakedecek bırı degıldı...(ya ben yıne duygusallık moduna gırdım artık bu gecede boyle gecer hep. vay halınıze " Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 tutmadi dediklerini o istiyor ben degil Siirini hazirladin ama bursercan yok ortada Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 kıs geldım geldım.ben ıkı gunlugune yok oldum da yayamaz kayımca yıne ortalarda yok ben onu dofcem.bu sozumu duydugunda bana''bende bende gelmek ıstıyorum bende dovucem yayamazı'' dıyordun tuttu mu:D Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tutmadi ben kimseyi dovmem cok yorgunsun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 dofersın dofersın ama neysekı yayamazın gelememe sebebını ogrendım :)o yuzden bı sey demıyom... tutmadı o gecen hafta sona erdı.artık yogun degılım :(kovuldum ısten haberın yok mu kıss ısten kovuldum dıye coook uzuldun tuttu mu:D Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tutmadimi desem tuttumu ? Senin icin iyi oldu zaman buluyorsun artik kendine ama pantronun kovus nedeni iyi degil di bayramda sakin gitme oraya! Angel dizisini tanimiyorsun ? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tutuu tanimiyorum ayranin yok icmeye atla gidiyosun cesmeye Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 keskeeeeeeeeeeeee ayranim yok tuttu cesmeye gitmiyorum tutmadi. yarin dugune gidiyorsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 dugun nerden cikti ben makamdan ayrilip yemek yemeye bile gidemiyorum araban var ama kullanmasini bilmiyosun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tutmadi ben oyle bi araba suruyorum ki yanimdakiler butun hayatlarini yine goruyorlar sayemde bebekleri seversin ama hic 1 saatten fazla zaman tek gecirmedin bir bebekle Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 anammmm cok severım bebıslerı hele bıde kız oldumuydu degmeyın keyfıme.sımdı onun saclarını alıcaksın tarıyacaksın pembıs pembıs gıysıler tokalar ayakkabılar alıcaksın.. ya varya kız cocugum olmasını cok ısterım gercekten ... tuttu canem ben mavı olmayan gokyuzune ve hırcın karadenızlıye kırgınım.bu konuda sen haklısın dıyorsun tutttu mu? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tutabilir ama neden dememisler sana bastan ilk ogren pembe dedin bebis bugun pembe elbise giydi ama fazla saci yok yavas ca buyuyor mac bakmasini oynamasindan daha cok seversin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 bana mavının tek soyledıgı sey soylemeye cekınmıs bana.neyse bu mevzuyu kapatalım arkadaslar.zaten benı bulmak ısterse mavı yayamazda numaram var ondan alır.eger varsa yayamazda mavının numarası benıde bulabılır yanı fıfa delısıyım yane.su anda da onu oynuyom desem ınanır mısınız fıfa 08 oynuyom.tam tutmadı ama olsun tuttu dıyelım. zamanı rahatlıkla oldugu halde ben ölsem cenazeme gelmezdın tuttu mu? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 buda nasil soru ya..... bilmem gele bilirmiyim ki. oldunu nasil bilcem ki ? sonucta bilsem gelirim yani kardeslerin en kucugu sensin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ben gelır soylerım sana angel ben öldum cenazeme gel kıss derdım hele gelme geceler kabusun olurdum tuttu zaten bır tanecık dunyalar tatlısı ablacıgım var baska kardesım yukk bak sımıd onu ozledıydım sımıd yanıda olsaydıda o sısko yanaklarını sıkıp öpseydım doya doya... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 soru nerde ya tutarsa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 yok yok tutmadı alttaki neyin tuttuğunu bilmiyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 tuttu alttaki sen biliyormusun ? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 tuttu bilmiyorum iftar saati geldimi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.