Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 17 yıl bılmem hıc dusunmedım.sımdıkı kafamla dusunursem yok sanat sanat ıcın degıldır. ya aslında sana baktıgın acıya gore degısır... en sevmedıgın meslek tıp?tuttu mu?
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 17 yıl Olabılseydim evet tutdu:) ama olamadım sabahları müzikle uyanmayı sevrsin
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 17 yıl kesınlıkle tuttu yasadıgın memleketın sevmedıgın bır cok yonu var.ama buna katlanmak zorundasın. tuttu mu?
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 17 yıl evet ya keinlikle tuttu süpersin hayatta verdiğin kararların hiç birinden pismanlık duymadın tuttumu?
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 17 yıl bu konuda olmadı ama soyledıgım sozlerden pısmanlık duydugum oldu... oss sınavıyla basın belada...onu beklıyorsun...
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 17 yıl tutmadı o zamanları geçireli çok oldu sahip olduklarıla yetinmeyi bilirsin şükretmeyi seven bi insansın ?
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 17 yıl kesınlıkle tuttu... en gıcık oldugun kısı tıpı kendını begenenlerdır...
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 17 yıl evet tuttu... aşkların ve gerçek sevgilerin geçmiste kaldığına inanıyosun artık sadece menfaatler ön planda diyosun??
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl Tutmadı.............aşk yaşanılması gereken bir duygu............. Karamsarlıgını elinden geldigince gizliyoysun..........
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl tutmadı zaten olabildiğince karamsarımdır risk almayı sevmiyorsun
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl dabikinede tutmadı...bilinçli ifade denizi sefiyoooo,kumsalı sefiyooo bana bildimmm
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl sana bildin, hatta sana yılandan korkmuyor yalandan korktuğu kadar
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl sanada bildin ..ama şey ben yılndanda feci korkarım duygusal,kırılgan mı bana bildimi
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 17 yıl sanırım bu yazının altına benım yazmam gerekıyor tuttuuu su anda salcalı kofte-makarna yaptın yıyecen
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl tuttu muuu ? hıc beklemıyordum kucukkken evet buyukken hayırrrrr bu senekı oss sınavına gırmedın?
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl tutmadi hafta sonuna kadar gormicem kimseyi kucukken uca bildigini zaniyordun
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl Aynen öle Ama işin ilginç tarafı sen büyüdün hala uçabildiğini sanıyorsun
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl Evet, ama hostess olcam diye ucakla ucacagim icin.... Hafta sonu uzun uyumakla gecirmek istiyorsun ama biliyorsun ki fazla uyumaya sansin olmucak mutlaka erkek kalkarsin.
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl Ayy gene tutturamadın yaf uykudan nefret ederim avartarını çok sefiyorsun
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl ne demek ne demek.. bayılıyorum... tuttu aferin... şu an canın çoook sıkılıo....
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl Tebrik ederim 150. denemende tutturabildin Yemek yapmak sana ızdırap geliyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.