Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl tutmadı..kuş kadar yiyomuşum ben..kuş gibide hafif bir mucize bekliyorsun
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl tutmadı,kandan korkmam sana asık olan bırı oldu sen kabul etmedın
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl tuttu ask konusunda oldu aska ınanmıyorsan eger asktan korktugun ıcın ınanmıyorsun
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl tutmadı,hiç aşık olmadım çünkü gereksiz his bence,insanlara acı veriyor olmalı,neyse hayatı ve yaşamayı seviyorsun
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl tutmadı su anda huzursuzum sen tam 2 kere asık oldun bır kerede platonık oldu ıyı sallıyom ha bende
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl yok tutmadı.ben sevıyorsam kımseyı aracılık bıle yapmam sırek gıder soylerım. gızemlı bırı olmayı sevıyorsun
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl sirek söleme bence yüzüne söle giz bazen her insanın hoşuna gider fazla düşünüyorsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.