Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl hayır altı..kuş dilini niye saymıyorsun.. tutturamadııınn işteee balkonunda zürafa besliyorsun..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl bırak zürafayı..balkonum bile yok o kadar fotojeniksin ki,resimlerde sırf burun olarak çıkıyorsun
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl tuttu...yazdıklarımdan anladın dimi.aslında kendi yapmak istediklerimi yazıyodum doğru Çok zekisin
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl (evet yazdıklarından herkes gibi şimdi ne yemek yapsam başladı bendede ondan belki aynıdır die) bilmem belkim zekiyimdir... Yarın misafirin var...
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı yarın ben ağırlanıcam Hımm şöle miss gibi bir mercimek yemeği yapmayı düşünüyosun yanında da pancar turşusu
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl Tutmadı...Aslında bilmiyom ki ne yapsam... Kızın 13 yasında...(merak ettim aslında)
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı (saçlarım koyu renk ama) yemek yapmaya üşeniyosun canın restorana gitmek istiyo
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı Sahil kenarında bi balık restoranı mesela diyosun müzikli amaaaa
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl Tuttu... Yarın olmasını istemiyosun(ben istemiyorum da pazartesi okul baslıyo )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.