Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl gülmem mi gerekiyo onları tanımak bana birşey katmıyor demekki!!! nihal atsız okursun???
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl hayir kfs den tavuik aldim ve bitti canin SIKILIYOR çookkkkk hem deeeeeeeeeeee ben her zaman hakılıyım diye düşünüyorsun
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl tuttu benim farklı biri olduğumu düşünüyorsun yok yazmısın ya canım sıkkın diye canının sıkkın oldugunu dusunuyorum... sardunyam nerde yaaaa.. yine mi yazlıkta
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl yok yazmısın ya canım sıkkın diye canının sıkkın oldugunu dusunuyorum... sardunyam nerde yaaaa.. yine mi yazlıkta tuttu evet kısmetse hafta sonu dönecek
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl tuttu tuttu luk bir soru deil ama Sıcaklar 1 ay sonra bitecek Alttaki çok kirli çıkıymıssın.
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl tutmadı günde iki kez değişiyom üstümü siyah rengi seversin ?
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl evet canım gidio valla tuttuuuu gün batımında erkek arkadaşınla oturmayı çok seviosun?????? (özele girio galiba biraz istersen cvp verme)
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl valla onu sen bilirsin cvp vermek zorunda da deildin yani senin özelin sen bu forumun en şeker kızısın??????(bilmediğim için soruom )
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl tuttu ne ukalayım di mi şaka şaka hafta sonu gelse diyosun sıkıldın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.