Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Bu saatte..???? Bak uçak geçiyor.. heheee..trabzonda olsaydım kesin tutardı..... senin karnın aç...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Tutmadı.. Tatlı diyecem canın tatlı çekecek.. nerden bildin.. keyfin gıcır maşallah...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Şükür.. Sen de rahatlamışsın sanırım.. ben herzaman rahatım.... sıcak yaw....
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl He yaw.. Buzzz gibi bir kola içmek istedin.. tutmaz mı... bana kızmıyon değil mii
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Ne zaman kızdım ki.. Birazdan çıkacaksın.. tuttu... sende çıkacaksın...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Tuttu,hocayla bu akşam buluşacağım.. Sen de meraklısın böyle şeylere..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Tuttu,hocayla bu akşam buluşacağım.. Sen de meraklısın böyle şeylere.. sayılır...viyanadayken banki camping e merak salmıştım....(nasıl yazılsığını hatırlamıyorum.. ) adrenalin i seviyorsun...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Fazlasıyla hem de..(Bungee Jumping'ti sanırım..) Çıktın bile..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Fazlasıyla hem de..(Bungee Jumping'ti sanırım..) Çıktın bile.. hehee..yine geldim... yaw bi dondurma olsa da yesek...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Gece gece dondurma yeme bakayım.. tutmadı zaten sevmem de dondurma ben bi de gece gece niye yiyim ki şimdi? uykun var senin biliyorummmm, görüyorummmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Tuttu.. 7000.İletim.. maşallah allah bizi senin muhabbetinden mağdur etmesin nice 7000 lere...
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Halay başı sen olacan.. Tutmadı başkaları dururken benim olmam biras zor Ama halayı iyi idare ederim Bugün çok dinçsin
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Tuttu.. Gün nasıl geçti anlamadın.. evet ya.. tuttu babacım.. şu samsunun güzelliği varya sayman abim seni de bekleriz.. bugün kahve içmedin.. ( Allah'tan jön abim şu an burda değil.. )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.