Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl nıe guluom sence ıletını değiştirdim görmedın mı kız zaten gördüğüm için dedim ya; gülmekten yanaklarım acıdı.....sende krize girde çıkama diye
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl bi para keyifsizim ama no problem gecerrrr yarn da sınavın var
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl tuttu...ama geçerim vizelerim:98---86 kurtlu kirazda bi tatlı bi tatlı.......
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl yok degilim (güleydi) taurusunkine tuttu bugun canını bişeyler sıkmış
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Böyle birgüne daha uyanmak istemiyorum.. Uykun geldi.. tutmadı senin uykun geldi
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl yok gülün yatmasını bekliyorum (yarın sınavı var hala yatmadı kız yaaaa... deli mi ne) Dişim ağrıyo senin de ağrıyo mu?
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl aman ALLAH ne diş ağrısı; o çook beter bişi yaa........ ben yatınca başın göğe erecek....
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl erecek... taurus sana da tutmadı.. Ben daha korkunç haller de gördümmmm (en sonuncusu bundan 2 hafta önceydi. hayatımın en kokunc anlarıydı o anlar... Ölecem sandım beeeee...) Sen biraz daha forumdasın
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Tutmadı.. Bu halimi görseniz korkarsınız.. niye ne oldu;göbeğin senden 3 adım önde mi gidiyoo... en kötü şeyin bile bi güzel yanı vardır dedecim;bunu aklından çıkartma emii
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl ben oyle kucuk uyuz seylerle ugraşamam sıkar beniii.... Senden başka herkes uyudu evde
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Tutmadı gitti.. Sınav stresi sarmadı galiba.. beni niye sınav stresi sarsın ki ne işim olur benim sınavla ben o yollardan geceli 9 yıl oldu... ama az kaldı ağustosta bi sınava gircem o zaman tekrar sorarsın bu soruyu acaba yatsam mı ben de diyosun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.