Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl kimmmm ben mi ??; suss aman babam duymasın..... sayısal bu hafta da yattııııı......
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl bugün yarın değil her zaman aşığım ben o yüzden tutmamama ihtimal yok ağır bir parça dinliyorsun şimdi
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl hiç bir şey dinlemiyorum , pür dikkat bakıyorum , uykun hala yok ?
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl yapan olsa içerdim tutmadı orda olsan erinmez bana bir çay demlerdin
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl hay Allah razı olsun arkadaş arkadaş dediğin bömyle olur işte .. dimi yani
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl bezelyeler şampiyon mu olacakkk ;çook zor domatesler geçer bence... öyle böyle birgünü daha atlattım ya; tatile az kaldıı diyorsun..
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl bezelyeler şampiyon mu olacakkk ;çook zor karpğuz geçerrr geçer bence... öyle böyle bugunde damdan atladım yarında atlarım dıyorsunnn..
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl ayy sedoşş gülme krizine gir de bidaha çıkama emii... nıe guluom sence ıletını değiştirdim görmedın mı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.