Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl tumadı desem yalan olur tabi bu hafta yalan söylemek zorunda kaldığın bir olay yaşadın...
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl tuttu diyelim bariii okyanısın ortasında yanlız kalmaktan korkmazsın
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl titizimdir evett... Sedelina'yı seviyorsun sen de tutmadı elmalı şekeri çok seversin aşkolsun manıdar demek sevmıyorsun
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl ben de tam bunu yazacaktımm haaa kalp kalbe karşıymış valla dobelim diyorum ben sana su manidarı da acıyordun bi de
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl evet manıdarı dövcem,bu benı sevmediğin içinnn,buda benı sevmediğin için bu dayım için dayın nerden çıktı berkay hiçç çok komık adam bizi guldurur dıye
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl çat çat çık kpıaya bak nerden çıktı bu kapı dön sen biir arkana bak şaaap diye kızlara attım tokat hayırdır ikiniz bir oldunuz n bu şiddet ne bu zulüm nerde bu devlet hey millet yetişin ya kızların elinde kaldım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.