Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Yoo herkese aynı bakarım ben Pasta ısmarlamıosun. Çünkü paran yok
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Yoo param var ama Manidar ısmarlarken bana mı düşer pasta ısmarlamak 666(omen-şeytanın oğlu) ----korku filmi gitmeyi düşünüyorsun?
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl hee o Hayır gitmicem.korkuom şeytanlı,cinli filmlerden Sen korku filmini seviosun herhalde
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Korku filminden korkarım ama izlemekten de geri kalmam Biraz susadın sanki
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl hayırrr bak şimdi canım kestane şekeri çekti istesem bana kestane şekeri yapasın dimi?
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Ellerimle toplarım kestaneleri,öyle yaparım arkadaşım.. Kedilerden gına geldii..
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl ayyy evet yaaaa nerden bildin apartmanda en az 30 adet kedi var şimdi igghhhh sen kedi seversin di mi?
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl En başta Aça'yı ve evet kedi severim.. İngilizce öğrenmekte azimlisin..
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl evettt ya bu ingilizceyi öğreneceğim ya da bu diyardan gideceğimmmm forumdan bakmayı unuttugun bir yer vardıı aaa bak şimdi aklına geldi di mi?
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl yok fasulyeerim bitlenmemişler ama domatesleri kurtaramıyorum bir turlu bir tanesi gene bitlenmiş yawwwww birini mi bekliyorsunnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.