Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl kesnlikle tuttu kızgın kumlardan serın sulara atlamak we denizde boulmak istiosn :P
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl boğulmak kalsın; ama diğer kısımlar tutabilir çay mı içiyon yoksa
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı bugün menüde çatlamış mısır var yoruldun ve yarın erken kalkacan
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl evet bunaltıcıda benım ev glımalı gıbım mıden bulandı alttakııı
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl evettt ölüyommm sıcaktannn sen sinemaya mı gittin hangi filme yoksa da vinci ye mi
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl he gıı akşam akşam evde nasıl oturulur sınemasına gıttım vizyondaaaa canınn balgamlı çorba çektiii
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Kız beni şaşırttın,sen girmezsin diye düşünürken.. O topic e girmezsin..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl girdik bi kerem cıkamıyoruzzzzz benim yemeğin tadı cok hosuna gitti bi daha istiyon (yarın yaparım bugun yoruldum)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.