Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl ne dersi, bugün aylak aylak dolaştık; sabah uyanmayı unutmuşum hoca derse almadı; şimdi bana tavuk ızgara yapacak mısınız??
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Sedoş valla elden bişey gelmiyor,arkadaşın için katlanacan artık.Bak bıçağı iyi biledim canın fazla yanmayacak.. (gerilim müziği verin)
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Menüye kuzu pirzolada girdi.. Seversin..(TopiC e uyayım dedim)
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl 11'de yatcam eveet bugün kendin için güzel bişi yaptınnnnn ve iyiki de yaptım dedin
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Ben varım demekki ?? uykun vaaaar.. aa sen olmasan gelmıycekmıyım,ben zten gelcektım nalların sıktı
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl harbi güldümmmmmm vallaa doğru atların altıncı hissi iyi olur derler 6. hislerin kuvvetli mi
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı burada sedelinammm buket uzuner'in güneş yiyen çingene isimli kitabını okudun
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl düldül otlanıyo simdi benim avatarda gelsin ben ona sonra seker de yedircem kendi ellerimle arkadasım o benimmm düldül seni unutucak da glorianın olacak diye korkuyorsunnnnnn
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl evet tuttu; bide senden kormayıp bizimle dost olmayı denese daha çook sevcez ole diiilmi??
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı ağlamaktan değilde uyumaktan şişti çok yedın patlaycan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.