Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl evet gerçekten bayılırım bıkere bayağı başımı döndurmuştu bu akşam çok yemek yedın
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu valla ha bi de sen gel ben sana yapayım tiramisu cok guzel yaparımmm yaaa taurus ne işin var arada yaaa sedelinaya yazmıştımmm üç kere düzelttim yazıyı beee sen de beni özledinn
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl hong heryere cekilebilir bu ya yorum yok simdiye kadar 10 kisi ile flort ettin tutmadı..... gözlerin yeşil...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu yoksa ne isim var bu salak yerde cok naziksin tuttu sayılır da niye salak diyon yaaa ben seviyorum. çok çalışkandın okulda iken
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu o nerden aklına geldi. çok egzantiriksin (ne demekse artık)
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yaa on da da kararsızım plan yapsam mı yapmasam mı diye bakcaz artık sen plan yapmışsın bile.
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl TUTDUUUU ama plan tutarmi bilmiyorum gerci benin yaz tatilim agustosda baslayacak.. sakin bir tatil istiyorsun sesiz issiz bir yerde tuttu da nerdeeeeeee benim için biraz zor. ama sen sakin birisi değilsin
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl az kalsın tutuyordu tutmadığı iyi olmuş galiba şirin mi şirinsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.