Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yooo.. Sen çok yorgunsun.. çok tuttu hemde ölüyorum yorgunluktan senin hiç uykun yok ama ?
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl yuh yaa bu kadar iyimi sallanır okulun futbol maçında çok bağırdım bugün o yüzden kısık amele yanığı oldun
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl ya evet ağrıyor tuttu yani. senin canın çilek çekiyor. kıpkırmızı kokulu hemde.
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu hemde çok iyi tuttu... müzik dinlerken huzur buluyorsun...
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu karnın acıktı ama canının ne yemek istediğini bilmiyorsun.
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı burada meyve salatam var onu yiyorum sana da oneririm Ohh be yarın cuma diyip diyip sevindin bugünn
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı... cumartesi geliyor cumanın ardından, gidip yazlığı temizleyeceğiz, yani anlıycan iş güç... tembel ben sevinemedi yaneeeee. gloriam gelmiş hoşgelmiş... yorgun gördüm seni...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu sayılır aslında akşam olsa diyorum. ahh nerde sevdiğim nerdeeeeee diyoosuun.
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl mantığını tuttum bıktım diyorsun ama hayattan vaz geçecek kadar da zayıf değilsin
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı... nerede o eski istanbul diyorum... sende bugün dinlenmek istiyorsun...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı... nerede o eski istanbul diyorum... sende bugün dinlenmek istiyorsun... tuttuu şimdi tatilde olsam diyosun ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.