Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl bir oyun sunuyorum bakalim sizde zevk alacak misiniz? oyunun kisaca kurali anlatayim soru sorulduktan sonra cevap veren arkadasimiz eger soru kendisine uyuyorsa tuttu , uymuyorsa tutmadi diyecek, örnek veriyorum araba kullanmayi cok seviyorsun. Sonra ki cevap veren oyuncu ise tuttu veya tutmadi diyecek yeni bir soru soracak, bu kadar basit iste ilk soru cok güzel yemek yapiyorsun
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Daha Çok Forum beni seviyor dıyeLım CunKu benı buraya bağLayan OnLarın Sevgisi yine tutturaMadın SArdun ya Hey Sen AltımdaKi altımda EziLiyorsun itiraf et
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Çok sık içmem Yani Ne tuttu ne Tutmadı : ) Canın sıkkın mı aLttaki ?
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı şuan başka bı forumdayım aa ne zaman gelmişim gülüyorsun
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl nerden bildin gıı yakında tatıle çıkcan(sıkıysa tutmadı deyıver
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl nerden bildin gıı yakında tatıle çıkcan(sıkıysa tutmadı deyıver neden bildin gııı sen sarışınsın
bir oyun sunuyorum bakalim sizde zevk alacak misiniz?
oyunun kisaca kurali anlatayim
soru sorulduktan sonra cevap veren arkadasimiz eger soru kendisine uyuyorsa tuttu , uymuyorsa tutmadi diyecek, örnek veriyorum
araba kullanmayi cok seviyorsun. Sonra ki cevap veren oyuncu ise
tuttu veya tutmadi diyecek yeni bir soru soracak, bu kadar basit
iste ilk soru
cok güzel yemek yapiyorsun